Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férjem spamjébe a titkosviszony.eu-ról jönnek lányoktól üzenetek, akkor ő regisztrált oda, vagy lehet spam?
Más ilyesmi helyről is kapott már, láttam benne.
Kérdeztem, tagadta, hogy direkt regisztrált volna.
Létezik, hogy csak úgy kapja spamként? Én nem szoktam ilyen helyről spamet kapni...
Ti??
Köszi!
Nem, nem volt reklám, kezdek megnyugodni.
köszi még egyszer. Igen, azt el tudom képzelni, hogy a tematikában böngészett már valaha.
Kérdező... Csak tudod, amikor vannak ilyen érdekes kérdések... Hogy vajon a Tinderen látni fogják a facebook profilom? Az elittárs fszomon tényleg hiperszuperintelligens emberek vannak? A megújult találkán meg lávponthun meg a bigott herefene oldalakon most már nem kell pénz a reghez? Satöbbi kérdések feltétele egy ilyen kiéhezettek által pusztított oldalon... Nem érdekes?
(És most begyűjtöm a tallérokat az én reklámaimért)
En ilyenert rugtam ki kerdes nelkul az akkori elettarsam 4 ev egyutteles utan. Nem kerdeztem semmit. Egyertelmu, miert van ilyenre regisztalva valaki. Ha ez neked nem eleg volagos, akkor sok szerencset a nemi betegsegrkhwz meg megalazo helyzetekhez.
Ja, es nekem se meg a mostani elettarsamnak se jon ilyen spam. Pedig sokat netezunk naponta telon. Kicsit hulyere vesz a ferjed.
N
Fura, mell nővelő műtétről is kapok leveleket.
Jó mappában tátolta azokat a leveleket. Spam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!