Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ugye a férjem regisztrált a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye a férjem regisztrált a badoo-ra?

Figyelt kérdés
Tegnap jött egy email a férjemnek a Badoo-ról , hogy egy lány a közelében van legyen ő az első aki üzen neki. Én erre ráléptem és bejött a Badoo. Férjem neve, születési dátuma ,lakóhelye volt megadva. Más nem volt megadva , de a letiltott tagoknál ott volt a barátnőm nővére. Én rákérdeztem mikor regisztrált, és ő azt mondta soha , azt se tudja mi az a Badoo. 12 éve vagyunk együtt . 3 gyerekünk van. Mit csinálnál a helyemben , ha ő nem mond semmit. Később még egyszer rákérdeztem és akkor mérgesen azt mondta , hogy akkor lehet valamikor régen regisztrált, de ő akkor sem emlékszik rá. Mit tennél?
2021. márc. 5. 06:17
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
97%

Befotóztam volna a helyedben, amit láttam, hogy az ő adatai, és azt is, hogy a barátnőd tesója le van tiltva. Tehát ha azzal takarózik, hogy rég regisztrált, akkor is bizonyítható, hogy màr tilosban jàrt, mert letiltott egy ismerőst. Ezzel szembesíteném.

Egyébként nem vettél rajta észre semmit?

2021. márc. 5. 06:27
 2/20 A kérdező kommentje:
Mutattam neki természetesen, és ő a látottak alapján mondta , hogy nem regisztrált. Ott volt hogy fiók törlése azt is mutattam neki és azt mondta töröljem nyugodtan mert ő nem regisztrált. Nem vettem rajta észre semmit. Nagyon csalódott vagyok, főleg azért mert szerintem hazudik. Konkrétan most nem is szólunk egymáshoz. De nem tudom mit tehetnék.?
2021. márc. 5. 06:35
 3/20 anonim ***** válasza:
78%
Mit tehetnél mégis? Vagy struccpolitikát folytatsz, mint több tízezer másik nő, vagy elválsz.
2021. márc. 5. 06:41
 4/20 anonim ***** válasza:
96%

Azt is megmutattad, hogy ki van letiltva?

Ha ezek ellenére tagadja ès mèg ő van felháborodva, akkor az a rossz hírem van, hogy egy igazi felelősséghárító féreggel èlsz együtt, aki nem szeret, de még csak nem is tisztel. :(

Gyerektelenként, aki nem él vagyonközösségben senkivel, nem tudom azt tanácsolni, hogy válj el, mert nem ismerem a helyzetedet.

De egyébként az lenne szerintem a helyes lépés, hogy közlöd vele, ha azonnal nem vallja be, akkor rögtön beadod a válást.

Ismerek mást is, aki válna, de nem tudja hova vinni a két gyereket, és fenntartani sem egy albérletet. 🤷🏻‍♀️

2021. márc. 5. 06:45
 5/20 anonim ***** válasza:
77%
Inkább azt kérdeztem vna h miért regelt, mit érez kevésnek a kapcsolatban részedről.
2021. márc. 5. 06:48
 6/20 anonim ***** válasza:
67%

Válni kell.

Olyan nincs, hogy mit érez kevésnek a kapcsolatból. Az ilyen kérdésekkel csak rontanak a helyzeten, akik felteszik. Az ilyen regisztrálások általában nem a partner ellen irányulnak, hanem nyitás a világ felé.

Érdekes, hogy a szerelem idején a nők meg vannak sértődve, ha az érzelmekbe racionalitást kevernek, ilyenkor meg sose az érzelem játszik, hanem az ész. Ez miért van?

Kedves kérdező: ésszel ebben a helyzetben el kell válni. Hogy lehet már az, hogy az a semmirekellő spermahajder a hátad mögött ismerkedni akar. Miért nem rajtad keresztül teszi. Hiszen ott a 3 gyerek, a véget nem érő kapcsolat és a rengeteg élmény. Mondja, hogy törölheted, de nehogy már ne regisztráljon újra és tiltsa le ismét az exszeretőjét. A fényképeit is meghamisítja.

2021. márc. 5. 07:36
 7/20 A kérdező kommentje:
Fénykép nem volt kirakva róla.
2021. márc. 5. 07:57
 8/20 anonim ***** válasza:
15%
Vegyetekbe még egy nőt hármas szexre.
2021. márc. 5. 08:03
 9/20 anonim ***** válasza:
70%
Kidobnám. Nem csak a megcsalás lehetősége miatt, de mennyi esze lehet, ha a saját mobilját használja erre?
2021. márc. 5. 08:16
 10/20 A kérdező kommentje:
Egy visszahúzódó, csendes, zárkózott férfiről beszélünk. Előttem biztos nem volt egy csajozós. Elvileg én vagyok a negyedik nő az életben. Nem iszik, nem dohányzik, nem jár el (nem is járt el soha) csavarogni. Csak pecázni. Itthon mindent megcsinál, foglalkozik a gyerekekkel is. Tényleg nem értem mikor és miért regisztrálhatott.?
2021. márc. 5. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!