Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjem szexoldalon regisztrá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem szexoldalon regisztrált pár éve, most tudtam meg, mit legyen?

Figyelt kérdés

Én 57 férjem 59 èves van egy 24 éves fiunk.

Megtudtam , h szexchettel , elolvastam egy nönek amiket irt, kerleli h talalkozzanak , evek ota nem érzett igy, szerelmes!

Letagadja, h házas velem, azt mondta elvált es a én nem voltam amugy se olyan jó , mint a nö a neten!

Az 16 evvel fiatalabb!

Mit lehet tenni, ez vajon csak egy múló hóbort, vagy keresöben van?

Megis csak 59 éves!

Mitszóltok ?

Hálásan köszönöm, ha válaszoltok!

2014. júl. 20. 23:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Természetes kivánja a friss husit
2014. júl. 20. 23:33
 2/12 anonim válasza:
Biztos nem kap meg otthon mindent amit szeretne!
2014. júl. 20. 23:33
 3/12 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele mond el neki hogy tudod aztán megtudod hogy komolyan gondolja-e vagy csak szórakozik a nővel hóbortból...
2014. júl. 20. 23:34
 4/12 anonim ***** válasza:
59 èvesen szexchat-ol a papa? :o
2014. júl. 20. 23:35
 5/12 anonim ***** válasza:
46%
Okvetlen beszéld meg vele VAGY esetleg dobd fel a házaséletet. Pl. engedj neki új, perverz, szexi dolgokat (vibri használata, anál, szerepjáték), minden este jóéjt-szopi, vagy menjetek egy swinger-klubba. Fiatalabb nem leszel így csak a minőségi, gyakori kielégülés okozása amivel javíthatsz a helyzeten és vissza tudod fordítani a hajót.
2014. júl. 20. 23:38
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Egy 57 éves nő nem h-zik és a helyesírása is jobb.
2014. júl. 20. 23:41
 7/12 anonim ***** válasza:
Kapuzárási pánik! Nem elhagyni akar, bármit ír. Ennyi év után megsértődsz, bevágod a durcát. Vagy hagyod. játsza ki magát. Az se biztos, hogy elmenne randira. Csak elég neki az érzés, hogy még tud hódítani. megtehetné.
 8/12 anonim ***** válasza:
csináld finomabbra a rántott húst
 9/12 anonim ***** válasza:

Ha ennyi idős korában ezt csinálja, akkor örülj! Mert még tud szexelni.

Én azért csinálom ezt, mert prűd a feleségem. És nincs vele szex, vagy nem jó. Ahogy előttem már írták. Az esti szótáradból vedd ki a "nem"-et. Ha nem utasítanád állandóan vissza, és megtennél neki mindent, akkor nem keresne mást. Ha azt látná, hogy neked jó vele, nem lenne gond az önbizalmával, és nem keresne mást. Ne haragudj, hogy ezt írom, de lehet, hogy te kergetted ebbe a helyzetbe. Csodálom, hogy eddig kitartott melletted.

Két dologra figyelj oda, hogy tele legyen a hasa, és hogy üres legyen a zacsija. Akkor majd leáll magától, és csak rád fog koncentrálni.

[Az én barátnőm (nem a felségem) 12 évvel idősebb nálam.]

Ne tegyél semmit csak tartsd magad a nagyanyáink mondásához.

Egy jó feleség...

Kapd el a t-két, és visszatér hozzád, mielőtt elmenne. :-)

2014. júl. 21. 00:40
 10/12 anonim ***** válasza:
Vagy elégítsd ki jobban, és többször, vagy engedd neki a félremenést.
2014. júl. 21. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!