Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem szexoldalon regisztrált pár éve, most tudtam meg, mit legyen?
Én 57 férjem 59 èves van egy 24 éves fiunk.
Megtudtam , h szexchettel , elolvastam egy nönek amiket irt, kerleli h talalkozzanak , evek ota nem érzett igy, szerelmes!
Letagadja, h házas velem, azt mondta elvált es a én nem voltam amugy se olyan jó , mint a nö a neten!
Az 16 evvel fiatalabb!
Mit lehet tenni, ez vajon csak egy múló hóbort, vagy keresöben van?
Megis csak 59 éves!
Mitszóltok ?
Hálásan köszönöm, ha válaszoltok!
Ha ennyi idős korában ezt csinálja, akkor örülj! Mert még tud szexelni.
Én azért csinálom ezt, mert prűd a feleségem. És nincs vele szex, vagy nem jó. Ahogy előttem már írták. Az esti szótáradból vedd ki a "nem"-et. Ha nem utasítanád állandóan vissza, és megtennél neki mindent, akkor nem keresne mást. Ha azt látná, hogy neked jó vele, nem lenne gond az önbizalmával, és nem keresne mást. Ne haragudj, hogy ezt írom, de lehet, hogy te kergetted ebbe a helyzetbe. Csodálom, hogy eddig kitartott melletted.
Két dologra figyelj oda, hogy tele legyen a hasa, és hogy üres legyen a zacsija. Akkor majd leáll magától, és csak rád fog koncentrálni.
[Az én barátnőm (nem a felségem) 12 évvel idősebb nálam.]
Ne tegyél semmit csak tartsd magad a nagyanyáink mondásához.
Egy jó feleség...
Kapd el a t-két, és visszatér hozzád, mielőtt elmenne. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!