Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom prostihirdetéseket néz, de mindig azt mondta, csak nezegeti. Most kinyomoztam, hogy az egyikre rákeresett facebookon, viszont a szexoldalon nincs vezetéknév, vagyis csak onnan tudhatja a teljes nevét, minthogy el is ment hozzá. Szerintetek?
Eredetileg azért tűnt hihetőnek,hogy nem ment el soha, mert eszmeletlenül jó a szex köztünk, gyengéd, szerelmes, szenvedélyes, minden téren ugy viselkedik velem, ahogy egy nagyon szerelmes férfi.
Én felhívtam a csajt és kiszedtem belőle a vezetéknevet, innen tudom. De a hirdetésben nem szerepel. Szerintetek?
Akár hogy viselkedik veled, aki rászokik asz sosem változik. Maximum ügyesen fog neked hazudozni, de abban a pillanatban ahogy pénze van, és lehetősége megy hozzájuk.
Ez olyan függőség mint a drog.
Hát ez az: lehet, hogy a prostinál feláll. Talán csak szégyelli neked bevallani.
Úgy érzem, alapos lesz az a beszélgetés.
Jah, és erekciós problémával is mennek.
Bevallani a büdös életbe nem fogja neked-erre nyugodtan készülhetsz. A net-en az összes prostit meg nyomozgatni? minek, csak a gyerekedtől veszed el az időt.. Reménykedj, hogy lesz annyi esze, hogy gumi nélkül soha.. A remény az a tiéd.
Sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!