Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom prostihirdetéseket néz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Namíbia kérdése:

Párom prostihirdetéseket néz, de mindig azt mondta, csak nezegeti. Most kinyomoztam, hogy az egyikre rákeresett facebookon, viszont a szexoldalon nincs vezetéknév, vagyis csak onnan tudhatja a teljes nevét, minthogy el is ment hozzá. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Eredetileg azért tűnt hihetőnek,hogy nem ment el soha, mert eszmeletlenül jó a szex köztünk, gyengéd, szerelmes, szenvedélyes, minden téren ugy viselkedik velem, ahogy egy nagyon szerelmes férfi.

Én felhívtam a csajt és kiszedtem belőle a vezetéknevet, innen tudom. De a hirdetésben nem szerepel. Szerintetek?

2014. máj. 6. 22:59
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Én inkább bűntudatra gyanakodnék az extra figyelmesség miatt. Merevedési problémákkal ugyanez.

Semmi értelme féltékenységgel szétbarmolni a kapcsolatot, de így se maradhat. Én elráncigálnám párterápiára.

2014. máj. 6. 23:49
 22/33 anonim ***** válasza:
Én is nézegettem gitárhirdetéseket mániákusan. De azokból sok szépség itt szemez velem :D.
2014. máj. 6. 23:50
 23/33 anonim ***** válasza:

Mivel előbb-utóbb minden kiderül, erre is fény fog derülni, addig pedig felesleges siettetni, h kiderüljön, mert csak késleltetné...

Az igazi kérdés az, hogy egyáltalán szeretnéd-e tudni, ha prostihoz jár? Gyakorlatilag csak pozitívat mondtál róla, ha viszont ez kiderülne, esetleg lehetségesnek látod-e, hogy csökkenjen a szemedbe és rámenjen a házasságotok? Ha egyszer egy prostihoz elment, az még talán nem a világ... Nyomozgatni felesleges meg undorító is, ha rendszeresen csinálja, előbb-utóbb lesz egy baki, amiből ez ki fog derülni (pl. tarsd szigorúan számon, mire megy a közös családi kassza, hogy spórolni akarsz, vagy stb. és ha rendszeresen tünedeznek el összegek, akkor gyanús az ügy...).

2014. máj. 6. 23:51
 24/33 A kérdező kommentje:
Hogy amiről azt hittem, micsoda extra, h önzetlen, odaadó, több órás együttlét, az bűntudat?? Rémes. Kapcsolatunk legerősebb pillére a szexualitas. Mas dolgokban vannak vitak, nehezsegek, de abban hittem, hogy ha valami, hat ez rendben. Nem lehet, hogy igazat mond? Most is ezt mondta: senki soha nem érdekelt, mióta ismerlek. Olyan hihető lenne... Csak ez a vezetéknévdolog..
2014. máj. 6. 23:54
 25/33 anonim ***** válasza:
szerintem hagyd a fenébe. ha legközelebb olyan illattal jön haza amilyen tusfürdő nem található otthon, akkor vágd a falhoz.(nekem így lett végem :(((
2014. máj. 6. 23:57
 26/33 anonim ***** válasza:
Órát szoktak az ilyen pasik mindig venni a 3. félnek, hogy tudd:) Ezért nézegeti az órákat.
2014. máj. 7. 00:20
 27/33 anonim ***** válasza:

1) Nem a férjednek vannak erekciós problémái, hanem nektek mint párnak (!!!)

2) Ha a férjednek erekciós problémái vannak (azaz nem áll fel RÁD a farka), akkor ne mondd azt, hogy ez a legerősebb pillér a kapcsolatotokban. Az lehet, hogy te szeretnéd azt hinni, hogy ez így van. De nincs így.

3) Egy férfinak az erekciós probléma rosszabb, mint a halál. Valamit kezdenie kell vele, ha te nem tudsz. Biztos, hogy prostizik. És jól teszi, neki is joga van a saját testéhez (erekciőjához).

4) Soha nem késő szembenézni az igazsággal.

Egy sorstárs.

2014. máj. 7. 07:12
 28/33 anonim ***** válasza:

Én is voltam már így, rákérdeztem a (már volt) páromnál, letagadott mindent, aztán elmondtam, hogy tudom, hogy írt egy prostinak, na akkor hebegett-habogott, én szakítottam vele. Ennek lassan 1 éve és bár azóta nincs Párom (sok a hozzá hasonló hímnemű egyed), akkor sem bánom, hogy így cselekedtem. Persze nem kell Neked is szakítani, de én nem tudtam volna utána bízni benne. :(

Mindenesetre üljetek le szerintem és beszéljétek meg, más mód nincs! :) Aztán reméljük, hogy az én esetemmel ellentétben a Te párod őszinte. :)

2014. máj. 7. 08:39
 29/33 anonim ***** válasza:

Ha rendben lenne a szexuális életetek, nem lennének merevedési problémái.

Bár kérdés, hogy mi volt előbb... a merevedési problémák "kezelésére" kellett neki a prosti, vagy csak a bűntudat miatt nem áll neki fel?

2014. máj. 7. 19:23
 30/33 anonim ***** válasza:

1. Lehet h tényleg csak nézi. Én is csak nézegetem, persze átvillan az agyamon, h elmegyek (van barátnőm), de azért a gondolat meg a tett más, ha rámmosolyog egy csaj egy buliban, nem kezdek el nyomulni rá, de persze hogy eljátszok a gondolattal... sztem a legtöbb férfi ilyen.

A nevét sok helyről ki lehet nyomozni, én is találtam már rá egy amúgy dominaként dolgozó csajra a face-n. Nem teljesen véletlen, de kb 2 perc google és 2 perc fb keresés után. Egy email címből rettentően sokat ki lehet deríteni (bár sose értem h lehet valaki olyan amatőr, h ugyanazt adja meg az apród-on mint a prosti adatlapján... de elég sok ilyne van sztem)

2. "Akkor miért extra gyengéd, extra szenvedélyes és önzetlen velem az ágyban? Tényleg ilyen téren felülmúl minden korábbi partnerem. Hogy tudja ezt a két dolgot egyszerre...?"

Szomorú bevallani de a legtöbb férfi biológiai okokból vágyik rá h több nővel legyen. És sokan vágynak érzelemmentes szexre, ami egy teljesen más műfaj mint az évek óta szerelemben élő összeszokott szex. Nem jobb, de más, és a változtosság igénye egy idő után őrületbe kergeti az embert.

Ha a párod prostihoz jár, még mindig jobb mintha szeretője lenne - ez azt jelenti, h lelkileg nem vágyik másra, csak testileg, bár talán inkább a kiváncsiság hajtja.

2014. máj. 7. 23:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!