Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjem szexoldalon regisztrá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem szexoldalon regisztrált pár éve, most tudtam meg, mit legyen?

Figyelt kérdés

Én 57 férjem 59 èves van egy 24 éves fiunk.

Megtudtam , h szexchettel , elolvastam egy nönek amiket irt, kerleli h talalkozzanak , evek ota nem érzett igy, szerelmes!

Letagadja, h házas velem, azt mondta elvált es a én nem voltam amugy se olyan jó , mint a nö a neten!

Az 16 evvel fiatalabb!

Mit lehet tenni, ez vajon csak egy múló hóbort, vagy keresöben van?

Megis csak 59 éves!

Mitszóltok ?

Hálásan köszönöm, ha válaszoltok!

2014. júl. 20. 23:31
1 2
 11/12 anonim válasza:
Szerintem regisztrálj be ugyanarra az oldalra képpel hogy rád találjon véletlenül vagy ha a férjednek nincs fent képe akkor írj rá te, mintha vele akarnál ismerkedni. Akkor talán átérzi amit csinált veled és ha féltékeny lesz, akkor csak múló hóbortról van szó.
2014. júl. 22. 11:44
 12/12 anonim ***** válasza:

Hasonló korú vagyok, hát... amikor lett egy komoly kapcsolatom, lehúztam magam minden ilyesmiről.

Nem fér bele egy házasságba.

2014. júl. 22. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!