Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férfinek van egy ezüst karikag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfinek van egy ezüst karikagyűrű a bal gyűrűsujján, házas lehet?

Figyelt kérdés
2021. febr. 10. 21:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
A melyik kezen van nem mervado. Inkabb az ezust gondolkodtat el. Ha nem feherarany hanem ezust tenyleg. Szerintem Magyarorszagon olyanok az emberek, hogy ha csoro is valaki, muszaj aranyat.
2021. febr. 11. 01:48
 12/20 anonim ***** válasza:
Hit gyülisek is gyűrűt hordanak.
2021. febr. 11. 06:52
 13/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy fehérarany vagy ezüst nem tudom megkülönböztetni
2021. febr. 11. 07:01
 14/20 anonim ***** válasza:
89%

nálunk szokás a karikagyűrűt esküvőig bal kézen hordani (mindkét félnek) és esküvő után kerül át jobb kézre, szóval lehet, hogy jegyes.

De nem vennék rá mérget, mert van olyan férfi ismerősöm, aki hord ilyen gyűrűt és nincs párkapcsolata.

2021. febr. 11. 08:38
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

en hordtam gyurut fiatalon, de semmi koze nem volt nostenyekhez, szoval tul nagy kovetkeztetest nem lehet levonni.

amugy legkozelebb odamesz a kanhoz, azt megkerdezed hogy mi a helyzet, otthon minden rendben-e kutya, macska, gyerek, feleseg

2021. febr. 11. 21:45
 16/20 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem ennyiből nem lehet megállapítani. Többnyire a jobb kéz gyűrűsujján viselik a házas férfiak a karikagyűrűt Magyarországon, de ez nincs kőbe vésve. Lehet, hogy jegyben jár. A férjem a bal kezén hordta a karikagyűrűt eljegyzés után (közösen vettük meg őket, miután engem eljegyzett egy másikkal, egy eljegyzésivel), majd az esküvőn átkerült a jobbra és azóta úgy hordja. De lehet, hogy csak egy sima gyűrű. Szerintem nem igazán lehet a gyűrűviselési szokásokból eldönteni 100%-ig egyértelműen valakinek a párkapcsolati státuszát.
2021. febr. 12. 14:26
 17/20 anonim ***** válasza:
Nekünk volt karikagyűrűs eljegyzesünk. Balon hordtuk esküvőig, ott húztuk át jobbra. Azóta is ott van. Csak szülés idejére került le az ujjamról.
2021. febr. 14. 08:21
 18/20 Ragnor ***** válasza:

Ez kérdés nélkül nem fog kiderülni.

Nekem egy paládiumba foglalt, magas fémtartalmú aszteroida gyűrű van a kezemen szépen kifényezve. Simán rá lehet mondani, hogy ezüst. Ránézésre erről se derül ki, hogy micsida, vagy épp miért hordom...

2021. febr. 14. 12:23
 19/20 anonim ***** válasza:

A férjem a bal kezén viseli a jeggyűrűjét, ahogy én is. Vallás nélkül nőttünk fel mindketten, szokások híján sajátokat építünk.

Mivel a bal kéz gyűrűsujjunk van a legközelebb a szívünkhöz, ezért mi ott hordjuk, nagyobb jelentőséggel bír számunkra.

2021. ápr. 13. 17:00
 20/20 anonim ***** válasza:
Erdélyben pont fordítva hordják: házasságkötésig jobb kézen, utána bal.
2021. máj. 2. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!