Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfinek van egy ezüst karikagyűrű a bal gyűrűsujján, házas lehet?
Figyelt kérdés
2021. febr. 10. 21:34
2/20 anonim válasza:
Nem tudom, mi a balkezünkön az eljegyzésit, a jobbon az esküvőn felhúzott gyűrűt viseljük. Szóval lehet jegyben jár, vagy csak simán szereti hordani.
3/20 A kérdező kommentje:
Férfiak hordanak eljegyzési gyűrűt?
2021. febr. 10. 21:58
4/20 anonim válasza:
Lehetséges, bár hivatalosan a férfiak a jegygyűrűt a jobb kezükön szokták hordani. Ettől persze lehet akár házas is akinek bal kézen kényelmesebb hordani, szóval nem egyértelmű "bizonyíték". Ha ismered, elég gyorsan ki szokott derülni beszélgetés során.
5/20 peca1000 válasza:
Én már másodjára vagyok házas, és csak az esküvő napján húztam fel az anyakönyvvezető előtt.
Férfiként nem hordom, mert zavar.
6/20 A kérdező kommentje:
A gyűrűt a házasságkötéstől a jobb kézen hordják és férfinek nem szokott lenni eljegyzési gyűrűje, neki a balon van egy gyűrű, jobb keze üres. Csak azt nem tom miért van ott egy ezüst gyűrű a balon?
2021. febr. 10. 23:25
7/20 anonim válasza:
Párom mindkettőt viseli, egyiket a bal, másikat a jobb kezén.
8/20 A kérdező kommentje:
7-es férfi a párod? Hogy van 2 gyűrűje?
2021. febr. 10. 23:46
9/20 anonim válasza:
Férfi a párom, azért mert úgy jegyeztük el egymást hogy mindkettőnknek lett véve, aztán a házasságkötésnél is két gyűrű van ugye, igy kettő-kettő van mindkettőnknek. De amúgy nem mindig igy jegyzik el a nőt hogy maguknak is vesznek. Exem is eljegyzett de ott csak nekem volt.
10/20 anonim válasza:
Az én férjem mindkét gyűrűjét viseli. Eljegyzési acélgyűrűt bal kézen, arany karikát jobb kézen. Én is ugyanígy.
De láttam már férfit aki bal kézen hordta a karikagyűrűt és házas.
Simán lehetséges, hogy házas az említett férfi, attól függetlenül, hogy Magyarországon jellemzően jobb kézre húzzák fel az esküvőn és ott is hordják a házasok a gyűrűt. De az is lehet, hogy jegyben jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!