Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fél évig nem volt munkám és minden házimunkát én csináltam, hogyan vegyem rá a feleségemet hogy kivegye a részét a házimunkából (újra)?
Tavaly megszűnt a munkahelyem, úgyhogy itthon voltam mint álláskereső plusz apróbb munkákból befolyt némi pénz. Egyértelműnek tűnt hogy minden házimunkát és ház körüli munkát én csinálok, megtanultam főzni, stb.
Januártól újra vna munkám szerencsére, viszont a feleségem nem igazán akar visszatérni a régi kerékvágáshoz. Besegít néha, csinál ezt-azt, de egyértelműen elszokott tőle.
Sőt, annyira megszokta h megjegyzéseket tesz ha valamit elfelejtek, hogy továbbra is azt csinálja..
Nehéz vele erről beszélni. Arra panaszkodik h fáradtabb mint én, meg elszokott tőle, idő kell mire megszokja. Főzni sose szeretett annyira, úgyhogy jó lenne ha mostantól azt én csinálnám..
Van hogy nekem ugrik, h azelőtt meg én voltam a lustább. Ez tény és való, de akkor is odafigyeltem h kivegyem a részem, ha nem is 50%-ban, de egy 40%-ban biztos. Máskor meg azt mondja hogy büszke rám, és hogy a javamra válik h ilyen szorgalmas lettem. És nem szeretné hogy megint eltunyuljak, stb.
Az a baj hogy így új munkahely mellett eléggé fárasztó és stresszes így.
Ti mit mondanátok a helyemben?
Akkor ezekszerint így jártam? Fogadjam el hogy így van?
Egyébként páran nem olvasták el a kérdést, én előtte is kivettem a részemet a házimunkából, ő viszont most egyáltalán nem. Az meg h főzés... hát igen. Előtte is összedobtam 2-3 fajta kaját h ne haljak éhen. Amíg egyedül éltem, nekem az bőven elég volt. Mikor összeköltöztünk a legtöbbször munkahelyen ettünk, sokszor rendeltünk, most vette a fejébe a feleségem, h spórolnunk kell. Úgyh marad a főzés esténként másnapra
"Egyébként páran nem olvasták el a kérdést, én előtte is kivettem a részemet a házimunkából, ő viszont most egyáltalán nem."
Kérdező! Ezen az oldalon lévő fórumozók szerint, ha valami gigszer van a kapcsolatban, mindig a férfi a hibás. Sokan csak trollkodnak amúgy, nem komolyan vehető kommentet írnak.
Egyébként ez most rajtad múlik, hogy meddig hagyod neki azt, hogy csicskáztasson. Vagy meg kell vele beszélni, vagy tovább kell lépni. Gyereketek van?
Az ismerős nők nagyon sokat panaszkodnak, hogy a párjuk otthon nem csinál semmit de az én párom hálistennek kiveszi a részét alaposan az otthoni munkából. A gyerekemmel, 6 macskával és egy kutyával élünk, 120 nm-en. ez alapterületben is sok, ha porszívózásra vagy felmosásra gondolunk de ugyanígy az állatokkal járó kosszal is így van vagy a ruhákkal. Én magamtól gondoltam erre, hogy mivel hurcibálom a gyereket isibe, haza, közben 6 napot dolgozom egy héten, vállalom, hogy egy hónapban egyszer kihívok egy takarítónőt aki minden emeletet kiporszívóz, rendet rak, letöröl. Ezzel tudok hozzájárulni a mellett, hogy amikor nem éppen annyira érek haza, hogy fürdés, vacsorakészítés rendrakás és gyerekkel való tanulás után bevetődjek az ágyba, szóval van amikor -mondjuk hetente egyszer - a legforgalmasabb alszó szintet én nyalom végig, hogy csini legyen azért.
Szóval ajánld fel, havonta egy takkernéni és akkor ok... amúgy meg oldja meg a főzést, mi vagy te, a szakácsa? Csinálj olyat amit nem szeret de annyit, hogy egy hétig kitart és akkor te majd azt eszed. Majd a fejéhez kap :)
:D
Mint a lakotarsakkal ,az mukodott hogy ki volt rakva egy lap
Es hetvegente felvaltva takaritas es odairva hogy mikor es pipa ezenkivul a kukat kivittem ha eszrevettem
A kajat meg mosast mindenki megoldotta maganak most hogy ket adag van az nem akkora plusz mintha amugy is megcsinalod magadnak de akkor legyen az is felirva hogy felvaltva, egyik foz masik mosogat. Vagy mosogatogép?
Meg miert kell mindennap fozni?
szalamis kenyer salata stb?
Keress egyszeru recepteket
Mint az angolok sult hus parolt zoldseg esetleg tejfolos sajttal sutoben yorksire puding is jo masnap teszta pizza krumplifozelek lencsefozekek halrud sutoben stb nezzegess menza menuket otletnek
azért főzök hogy másnap legyen mit vinnünk a munkahelyre.
próbálok egyszerű recepteket persze, de azért még egy egyszerű kaja se megy olyan nagyon gyorsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!