Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyire tekinthető normálisna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tekinthető normálisnak, átlagosnak, hogy csúnyán beszél velem a feleségem?

Figyelt kérdés

Olyanokat mond, hogy takarodj, barom, idióta, fsz, g.láda, semmirekellő, agyhalott és ezeknek a keveréke meg csomó mást is. Amúgy egy tanult, okos, diplomás nő, állítólag a bénázásaim miatt hozom ezt ki belőle.

Barátaim szerint minden nő ilyen lesz a házasság után, nem hiába a házisárkány kifejezés. Az ő feleségük is hasonló, sőt őket ki is szokták dobni a házból.

Mit gondoltok?

2021. jan. 29. 19:56
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
91%
Természetesen nem normális viselkedés. Sem férfi, sem nő részéről.
2021. jan. 29. 20:17
 12/26 A kérdező kommentje:

Én csendben vagyok inkább, nem szítom a tüzet. Ráhagyom. Szépen beszélek vele mindig, de felbosszantom. Például nem tudtam kinyitni a csomagtartót a kocsikulccsal, erre feldühödött a Tesco parkolóban, hogy micsoda béna fsz vagy, add ide azt a szrt majd én kinyitom ha már ennyire szerencsétlen vagy. Persze neki se ment mert lemerült az elem. Ilyesmi helyzetek vannak.

Aki írta a hosszú listát arra azt tudom válaszolni, hogy a féltékenykedés nem illik rá egyedül, a többi igen. Azt mondja, hogy én rajta kívül mást nőt úgyse találnék, úgyhogy nincs mire féltékenynek lennie.

2021. jan. 29. 20:25
 13/26 anonim ***** válasza:
85%
De miért nem lépsz le?
2021. jan. 29. 20:34
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért nem lép le, mert ahogy irta is teljesen le van rombolva az önbizalma. Másrészt meg csak most tudatosult benne, hogy ez egy bántalmazó kapcsolat. Nagyon nehéz felismernie annak, aki benne van. Sok erő kell, hogy kilépjen meg mindenképp kell majd valaki, akire támaszkodhat. Van olyan melletted, akiben bizol és tud majd segiteni?
2021. jan. 29. 20:39
 15/26 anonim ***** válasza:
10%
Azt ugye tudod, hogy amelyik feleség RENDESEN meg van b@szva,az nem beszél így a férjével?
2021. jan. 29. 20:52
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
#15 Remélem, hogy ezt még te sem hiszed el, és amúgy sem korrekt belerúgni valakibe, akinek amúgy is padlón van az önbizalma. Ilyen kijelentéseket általában azok szoktak tenni, akiknek meg nincs is kit.
2021. jan. 29. 21:03
 17/26 A kérdező kommentje:

14 nincsen sajnos senki.

A trágár kommentjére a 15 nek meg nem tudok mit írni.

2021. jan. 29. 22:11
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Ez lehet, hogy furán fog hangozni elsőre, de sajnos az igazságot fogom leírni. Nem látja benned a férfit, nincs méltóságod nála, nem tisztel. A

nők ilyenkor sárkányosodnak el, ha a férfi elveszíti a férfiasságát a szemükben, mert ez nálunk kéz a kézben jár a tisztelet elvesztésével is. Ahhoz, hogy ezt a dolgot felülírd, pont az ellenkező stratégiát kell válaszd, mint amit most csinálsz. Keményebben kell fellépj, meg kell "tanítsd", hogy nem bánhat így veled, nem pedig visszavonulni és megadni magadat. Ezt nőként írom. Természetesen ezt verbális és testi erőszak nélkül, de pár testi kommunikációs elemet muszáj lesz belecsempéssz.

Szerintem az, hogy például elkapod a csuklóját (de nem durván megszorítod) vagy befogod a száját mikor így beszél és mélyen, meredten a szemébe nézel, nyugodt, de határozott módon közlöd vele, hogy ő nem beszélhet így veled, ha még egy szót szól, akkor otthagyod, ilyenek beleférnek. Megmondod neki, hogy a férje vagy és nincs joga így beszélnie veled. A testbeszéded, hanghordozásod legyen határozott, ami a dominanciádat mutatja, ez talán fontosabb is, mint amit mondasz. Meg kell mutasd, hogy méltóságteli ember vagy, és ehhez mérten érdemled a bánásmódot.

2021. jan. 29. 23:35
 19/26 anonim ***** válasza:
77%
Vidd be a zuhanyba, aztán engedd rá a hidegvizet.
2021. jan. 30. 05:45
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell erőszak,mert az ujabb erőszakot szül.Azt vettem észre akkor trágár valaki a párjával ilyen szinten amikor van kihez hasonlítani,vagyis szeretője van vagy legalábbis udvarolnak neki.

Te meg ne engedd meg neki,mond azt nem a seggéből húzott ki,adja meg a tiszteletet,de csak akkor, ha te nem trágárul beszélsz vele.

Ne engedd,hogy megalázzanak,amúgy meg a lelki terror büntetendő.Pont van ilyen eset,ami a rendőrségre került,a kukta szindróma

addig addig szidalmazta a párját aki csak tűrt ,míg egyszer felrobbant vagyis kárt tett valakiben.Ezt akarod?

2021. jan. 30. 08:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!