Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Akiknél megromlott a házasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknél megromlott a házasság a gyerek érkezése után, hogy oldottátok meg?

Figyelt kérdés

Férjem szerint a gyerek teljesen beékelődött közénk, s ő ra már egyáltalán nem figyelek, minden a gyerek körül forog.

Ráadásul most ismét várandós vagyok, szóval bővül a család, de egyre több a veszekedés. Főleg az ő kezdeményezésével.

Hogy sikerült megtoldanotok, vagy mit tesztek azért, hogy a házasság, ha nem is ugyan olyan , de jó legyen?

2021. jan. 13. 18:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
41%

Békén hagytuk egymást és inkább kerültük egymást.

Tudom ez egyenes út lehet a teljes elhidegüléshez, de akkor úgy láttuk, időt kell adni a másiknak. Kialvatlanok voltunk, mikor meg végre aludni tudtunk jött a testverfeltekenyseg.

Az első gyerekem születésétől kb 5 év telt el mire a szex normálisan visszatért az életünkbe (értsd évi egy alkalomnál többször....igen, évi egy..) ez is sokat lendítetz a dolgon. Most mar jol eljatszanak angyerekek együtt, egyre több időnk jut egymásra. Sajnos nem lesz olyan mint régen, de én ezt elfogadtam, egyelőre szeretném ha béke lenne és a jelenlegi helyzet megmaradna míg a gyerekek kirepülnek. De nem tudom hogy maradt e annyi a kapcsulatunkban hogy öreg korunkra együtt maradjunk.

Egyébként nem bántam meg a gyerekeket, még ha a házasságomba is kerül. Szeretem a férjem, a gyerekek előtt tulságosan is ragaszkodtam hozzá rá voltam telepedve. Ha nem a gyerekeken megy el a dolog, akkor azon ment volna el.

2021. jan. 13. 20:39
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm annak a par válaszolónak, ki érdemben hozzászólt, illetve a privát üzeneteket. Ti sokat segitetettek! :)

Szép estét kívánok mindenkinek! :)

2021. jan. 13. 23:29
 13/17 anonim ***** válasza:
89%
de minek akkor egy masik gyerek, ha baj van? nem értem, annyi ilyeb kérdés van. Sz**r van a palacsintában de csinál rögtön egy masik gyereket, hogy " majd eljátszanak" vagy "akkor más lesz a pasi". Hihetetlen milyen szűklátókörű, buta nők vannak.
2021. jan. 14. 19:20
 14/17 anonim ***** válasza:
76%

Nyilvánvalóan nem fogjátok megoldani, mert nem akarja - főleg, ha ő kezdi a vitát -viszont legalább két gyerek életét is tönkreteszitek.

Egyébként sok házasság valóban gyerek után megy tönkre, mert onnantól kezdve csak a kölyöknek van alárendelve minden. Nincs kettesben töltött idő, közös élmény - a szros pelenkák cseréje nem az -, ami kinyírja a kapcsolatot.

Plusz az sem segít, hogy a nők zöme szülés után tök beszűkül, és másról sem képes beszélni szerencsétlen pasival, minthogy mekkorát fingott/böfögött a gyerek. Marha épületes társalgás. :(

2021. jan. 16. 08:30
 15/17 anonim ***** válasza:
19%
Keresd meg a 8 hetes terheses kèrdést akinek a férje lelèpett
2021. jan. 16. 08:36
 16/17 anonim válasza:
14-es szerintem ha mindkét fél tökéletesen kiveszi a részét a gyereknevelésből, akkor nem fog tönkremenni a kapcsolat. Csak úgy vállaljon gyereket egy házaspár, ha majd a jövőben elfogadják majd, hogy semmi nrm olyan mint régen, de a gyerek mellett is van/KELL hogy legyen idejük egymásra.
2022. dec. 24. 20:02
 17/17 anonim válasza:
Nem*
2022. dec. 24. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!