Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akinek nagyon megromlott a házassága, aztán mégis jóra fordult minden?
Kerjetek segitseget pl reformatus evangelikus lelkesztol helyi paptol.ok ertenek hozza
Nincs olyan hazassag ami nem mentheto meg ha nincs eroszak kabitoszer alkohol a kepben.
Párterápia.
Ha ő valóban válni akar akkor mind1.
Nem tudom ő mit akar, mert ő nem adja be, de nekem mondja, hogy adjam be. Terápiára tuti nem jönne el, lelkészhez pláne nem
Nem tudom, hogy érez e irántam bármit is ez jelenleg nem látszik rajta. Olyan, mintha szándékosan olyan helyzetet akarna teremteni, hogy a gyereknek majd azt mondhassa, én váltam el, én üldöztem el,ő meg szegény áldozat nem tehetett mást. Miközben mindent elkövet, hogy ellehetetlenítse az együttélést.
Lehet, nagyon naivan hangzik, de én biztos vagyok benne, hogy helyrehozható a házasság!
Nézd meg a Szerelempróba/Tűzálló házasság c. filmet, nagyon ajánlom! Igaz, ez csak egy film, és a mesében minden nagyon egyszerűen működik... de az a módszer, amit a férj alkalmazott, h visszanyerje a felesége tiszteletét, szerelmét, nagyon jó! És ha kitartó vagy, hatásos is, én hiszem. Nagyon nehéz út, de ha ő nem adja be a válólevelet, van időd!
Nagyon szorítok neked! Küzdj, ha valóban jobbá szeretnéd tenni a mostani helyzetet!
Igen,de nem irom le ,mert nekem esnek.
Volt italozas,elhidegules,megcsalas.
Most olyan,mint a legelejen,sot annal is jobb.
De mind a ketten akartuk a változást,es valtoztattunk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!