Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek sikerült újrakezdeni hűtlenség után a kapcsolatát? Engem a férjem megcsalt 34 év után, sajnos nem először ( korábban 15 éve) külön éltünk majdnem 1 évig, most visszajött és szeretné ujrakezdeni,
34 év ide vagy oda, de tedd fel magadnak a kérdést, hogy tudsz-e benne még bízni? Mi lesz, ha megint csak egy ideiglenes állomás leszel az életében? Nem jobb lenne még most kiszállni az egészből végleg, mielőtt még jobban padlóra tesz? Már elárult, megalázott a múltban is. Minek még egyszer esélyt adnod egy újabbra? És eddig még pluszban eltelik az idő. Még nehezebb lesz egy önálló életet felépítened. Nem kaptál még elég szrt tőle eddig is? Mi kell még, hogy belásd végre, sosem fog megváltozni?
A gyengeséget le lehetne győzni, de benned sem akaraterő, sem kitartás nincs hozzá. És ez a legnagyobb baj.
Igen, jól látod, büszke vagyok és határozott, és képes vagyok nemcsak a jelennek élni. Ha ilyen gyengén viselkedtem mint te, arra mindig rábsztam. Tanultam belőle, és az életem sokkal jobb lett, hogy képes voltam fejlődni. Egyszerűen akartam, és nem tespedtem a szrban semeddig. És nem bízok meg olyan emberben 1 percig sem, aki nem hogy egyszer, hanem már többször is hátbaszúrt. Az ilyen emberek számomra végtelenül kiábrándítóak, semmilyen szeretet, szerelmet, vonzalmat nem tudnak bennem fenntartani. Kár, hogy benned(is) igen. Itt a fő probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!