Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szexben tudnak többet a szeretők?
Sok szeretős kérdést elolvastam itt és valahogy az jött le, hogy mindig a szex a fő félrelépési ok. Vagy rosszul látom? Férjek, feleségek, szeretők véleménye is érdekel és megköszönöm!
Azt szeretném kérni, hogy bármelyik szerepben is legyetek, ne szedjétek szét egymást! Olyan durva beszélgetéseket láttam itt hogy ihaj! Ne tegyük ezt egymással, nem ismerjük a másik életét!
Én bizalmi problémák miatt sosem tudnék komoly kapcsolatban lenni, többször voltam szerető, volt, aki szülői kényszerből ment bele egy kapcsolatba.
Az igazi fehérmájú nők viszont az újdonságot hajszolják, úgyhogy nekik egy szerető sem elég, hódítási kényszerük van. Ilyenekkel nem voltam sokáig, mert nem akartam nemi betegséget, meg amúgy sem tudok emberként nézni egy ilyen nőre. Az egy elfogadható dolog, ha a párkapcsolat haldoklik és keres EGY pótlékot, de ha minden neki tetsző sráccal összefekszik kapcsolat mellett, akkor rosszabb, mint egy prostituált, az legalább védekezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!