Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Csak szexben tudnak többet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szexben tudnak többet a szeretők?

Figyelt kérdés

Sok szeretős kérdést elolvastam itt és valahogy az jött le, hogy mindig a szex a fő félrelépési ok. Vagy rosszul látom? Férjek, feleségek, szeretők véleménye is érdekel és megköszönöm!

Azt szeretném kérni, hogy bármelyik szerepben is legyetek, ne szedjétek szét egymást! Olyan durva beszélgetéseket láttam itt hogy ihaj! Ne tegyük ezt egymással, nem ismerjük a másik életét!

2021. jan. 3. 23:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudom lehet.Azt látom a szeretők keresik a másikban ami bennük nincs és ez nem csak a szex.
2021. jan. 3. 23:32
 2/19 anonim ***** válasza:
78%
Rosszul látod. Tudok olyanról, ahol heti 4-5 szex volt és mégis megcsalták egymást. Nem a jobb szex érdekében.
 3/19 anonim ***** válasza:
85%
A szerető egyet tud: újdonság. Ismeretlen, izgalmas. Ezt az egyet soha, senki nem tudja megadni a párjának hosszú távon.
 4/19 anonim ***** válasza:
23%
Általában igen, a többi csak idealizált.
 5/19 anonim ***** válasza:
18%
3-asnál a pont.
2021. jan. 3. 23:36
 6/19 anonim ***** válasza:
7%
Nagyobb van nekik, 17+ cm
2021. jan. 3. 23:40
 7/19 anonim ***** válasza:
34%

Én bizalmi problémák miatt sosem tudnék komoly kapcsolatban lenni, többször voltam szerető, volt, aki szülői kényszerből ment bele egy kapcsolatba.

Az igazi fehérmájú nők viszont az újdonságot hajszolják, úgyhogy nekik egy szerető sem elég, hódítási kényszerük van. Ilyenekkel nem voltam sokáig, mert nem akartam nemi betegséget, meg amúgy sem tudok emberként nézni egy ilyen nőre. Az egy elfogadható dolog, ha a párkapcsolat haldoklik és keres EGY pótlékot, de ha minden neki tetsző sráccal összefekszik kapcsolat mellett, akkor rosszabb, mint egy prostituált, az legalább védekezik.

2021. jan. 4. 02:53
 8/19 anonim ***** válasza:
96%
Nem csak a szex a fő ok. Az érzések is pont olyan fontosak, ha nem fontosabbak. Sokszor az jobban hiányzik egy hosszú tartós kapcsolatból. Legalábbis én így látom.
2021. jan. 4. 05:46
 9/19 anonim ***** válasza:
61%
Nem tudnak többet , az izgalom szenvedélyt szül , aztán ha már nincs kit meg csalni akkor még rosszabb lesz mint az exe.A megcsalós emberek labilisek , gyengék, és kapcsolatfűggők legyen nő vagy férfi.
2021. jan. 4. 07:15
 10/19 anonim ***** válasza:
84%
Nem csak szexben. Nálunk én voltam a szerető, sokáig nem is történt köztünk semmi, csak ismerkedtünk, egyre közelebb kerültünk egymáshoz, míg végül egymásba szerettünk. Az érzelmek fontosabbak voltak, gyengédség, intimitás, törődés, figyelem. Végül engem választott a kihűlt kapcsolata helyett.
2021. jan. 4. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!