Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Alkalmas feleségnek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alkalmas feleségnek egy olyan nő, aki idegenekkel benne van egyéjszakás kalandokban, fiatal korában?

Figyelt kérdés
2021. jan. 10. 12:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:
74%

Akkor te nem leszel kapcsolatban ilyen nőkkel. Szerintem semmi tisztességtelen nincs a szexben, de persze vannak prűd emberek is, nincs ezzel baj.

Viszont ha te nem tudod hozni ezt a kritériumot, akkor esélytelen vagy. Egy olyan nő, aki csak kapcsolatban szexelt eddig, nem fog olyan férfival szexelni, akinek a farkát már elkoptatta a fél város. Az egyéjszakást bevállaló nők meg neked nem kellenek. Ez így instant örök magány.

2021. jan. 10. 23:53
 72/77 A kérdező kommentje:
Nem mondom, hogy én is tisztességes vagyok, és igen, szexelnék ilyen nőkkel, de feleségül nem venném őket. Vannak nők is, akik szexelnék bizonyos pasikkal, de azok férjnek nem kellenének nekik.
2021. jan. 11. 00:20
 73/77 anonim ***** válasza:
Csak te akkor itt a két szék között a padlóra esete vagy, mert akinek te kellenél (hozzád hasonló előéletű nők), azok neked nem, akik meg neked kellenének (szende jókislányok), azoknak te nem fogsz. Így nehéz.
2021. jan. 11. 01:11
 74/77 A kérdező kommentje:
Én azt gondolom, hogy a nők nem ilyen kritikusak. A jókislányok leállnak bunkó pasikkal is, akkor az már nem fog szorzani, meg osztani, hogy nekem milyen nőim voltak előtte.
2021. jan. 11. 01:18
 75/77 anonim ***** válasza:
100%

Van, akinek nem veszi be a gyomra, van, akinek nem gond.

Nekem csak annyiban vannak fenntartásaim az ilyen lányokkal kapcsolatban, hogy aki hevesebb vérmérsékletű, könnyebben adja magát, az esetleg könnyebben is hajlik megcsalásra. Lehet, hogy egy „szende szűz” is eljut egy megcsaláshoz,de a könnyebb verű nő előbb.

Ugyanez férfiban is igaz, aki nem tudja a farkát a gatyában tartani, az is könnyebben csábul el.

Alapvetően, azt mondom, az esély mindenkinek jár és önmagában azért, mert egy lány fiatalon „kiélte magát”, ne induljon kevesebbel, de a sztereotípiák, amelyek sokszor beigazolódnak, fenntartásra adhatnak okot (egy k*rvapecér férfinál ugyanúgy).

2021. jan. 13. 02:54
 76/77 anonim ***** válasza:
46%
Nem faj az amit nem tudsz.
2021. jan. 13. 12:20
 77/77 anonim ***** válasza:
Szerintetek hazudik errol vagy kerdeskent felmerul vagy igazat mond errol az ember? Megkerdem megis mi errol a velemenyetek
2021. jan. 13. 12:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!