Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkalmas feleségnek egy olyan nő, aki idegenekkel benne van egyéjszakás kalandokban, fiatal korában?
hat szerintem az, hogy fiatal koraban miket csinal az ember, nem teszi alkalmatlanna a hazassagra. ugy beszulnk ezekrol az egyejszakas kalandokrol, mintha akkor nagy egetrengeto dolgok lennenek es olyan keves emberrel tortennenek meg. nem ettol
fugg, ki ‘alkalmas felesegnek’ bar mar eleve ezt a megfogalmazast nem ertem, mert az alkalmas felesegnek, akit a ferfi szeret es a no is viszont szereti ot es az elet minden teruleten jol kijonnek. nincs ilyen konkret alkalmassagi ‘teszt’ hogy ha nem tud fozni, nem olvas buta noi magazinokat, nem szendeszuz stb, akkor nem lehet feleseg, lol.
amugy meg inkabb olyan legyen, aki fiatalon kielte magat es nincs mar ra igenye, mint egy olyan, aki majd 40 evesen 15 ev hazssag utan jon ra, hogy valami kimaradt neki es masokkal akar flortolni, szexelni. lattunk mar ilyet ferfi es noi oldalrol egyarant.
Rendben, de mi van akkor, ha a lány azt mondja:
"Szűz vagyok, és csak a házasságkötés után szexelek."
Mert érdekes, nem sok srác van, aki ebbe belemegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!