Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkalmas feleségnek egy olyan nő, aki idegenekkel benne van egyéjszakás kalandokban, fiatal korában?
32.-nek.
Lehetnek elvárásaid, de az, hogy egy csinos, ápolt lány (Mert gondolom csinos és ápolt lány kell, ugye?) legyen szűz feleségkorúként, na az lehetetlen.
Tudod az a furcsa, hogy ezt csak anonim módon mered leírni. Élőben nem vállalnád fel, vagyis te is sejted, hogy rosszkislány voltál. Különben kiállnál az elveidért, mint a feministák.
35. mi értelme van kiforgatni a másik szavát? amúgyis írtam egy előző kommentben, hogy az nembaj, ha kipróbálta 1-2x egyéjszakást.
Csak annyi, hogy van egy szint amit elvárok és én is megfelelek annak. Ennyi. Nincs nagyobb elvárásom annál mint amit én is nyújtani tudok. De tökre elfogadom, ha valaki másképp él/élt, nem ítélem el, csak őszintén mondja meg és akkor nem kell foglalkoznunk egymással. Van elég lehetőség mindenkinek.
38.-nak.
És mi van, ha elmondja, hogy nem volt még sosem egyéjszakása, egy pasija volt eddig, de azzal MINDEN (BDSM, pisi-kaki, öklözés, csoportos foglalkozás, kutya, öklözés,...) volt? Akkor egy szót sem szólhatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!