Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Alkalmas feleségnek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alkalmas feleségnek egy olyan nő, aki idegenekkel benne van egyéjszakás kalandokban, fiatal korában?

Figyelt kérdés
2021. jan. 10. 12:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 anonim ***** válasza:
35%
Na pont ezért kell hazudni nektek srácok.
2021. jan. 10. 14:22
 32/77 anonim ***** válasza:
31%
31# miért? mert vannak elvárásaink?
2021. jan. 10. 14:30
 33/77 anonim ***** válasza:
75%
Igen. 19 és 26 éves korom között 4 db egyéjszakás kapcsolatom volt. Mindegyik férfit ismertem már egy ideig, tehát nem voltak idegenek, de amikor lefeküdtem velük egyetlen alkalommal, akkor nem voltunk párkapcsolatban. 9 vagyok feleség. Természetesen csak a férjemmel szexelek.
2021. jan. 10. 14:32
 34/77 anonim ***** válasza:
73%
33 vagyok. Ezt akartam írni: 9 éve vagyok feleség.
2021. jan. 10. 14:32
 35/77 anonim ***** válasza:
84%

32.-nek.

Lehetnek elvárásaid, de az, hogy egy csinos, ápolt lány (Mert gondolom csinos és ápolt lány kell, ugye?) legyen szűz feleségkorúként, na az lehetetlen.

2021. jan. 10. 14:38
 36/77 A kérdező kommentje:

Tudod az a furcsa, hogy ezt csak anonim módon mered leírni. Élőben nem vállalnád fel, vagyis te is sejted, hogy rosszkislány voltál. Különben kiállnál az elveidért, mint a feministák.

2021. jan. 10. 14:39
 37/77 anonim ***** válasza:
22%
Neked apáca való, vagy egy nagyon nagyon buta lány.
2021. jan. 10. 14:47
 38/77 anonim ***** válasza:
79%

35. mi értelme van kiforgatni a másik szavát? amúgyis írtam egy előző kommentben, hogy az nembaj, ha kipróbálta 1-2x egyéjszakást.

Csak annyi, hogy van egy szint amit elvárok és én is megfelelek annak. Ennyi. Nincs nagyobb elvárásom annál mint amit én is nyújtani tudok. De tökre elfogadom, ha valaki másképp él/élt, nem ítélem el, csak őszintén mondja meg és akkor nem kell foglalkoznunk egymással. Van elég lehetőség mindenkinek.

2021. jan. 10. 14:49
 39/77 anonim ***** válasza:
69%

38.-nak.

És mi van, ha elmondja, hogy nem volt még sosem egyéjszakása, egy pasija volt eddig, de azzal MINDEN (BDSM, pisi-kaki, öklözés, csoportos foglalkozás, kutya, öklözés,...) volt? Akkor egy szót sem szólhatsz!

2021. jan. 10. 14:54
 40/77 anonim ***** válasza:
67%
39# miért ne szólhatnék? engem már utasított vissza azért nő, mert kopaszodom. Akkor én azért ne utasíthatnék vissza nőt mert valakivel egymás szájábaszartak? Pont erről szól az egész, hogy őszintén ismerjük meg egymást és ha valami olyan van ami a másiknak nem jön be, akkor még a kapcsolat és érzelmek kibontakozása előtt nyugodtan ellehet köszönni egymástól. Ez mindenkinek jó, mert nem kell a vágyait elnyomni és majd lehet egy romantikus egymásratalálása lesz akivel egymás fagyasztott kihegyezett kulájával szurkálhatják egymást.
2021. jan. 10. 14:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!