Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Váljak vagy ne?

Figyelt kérdés
Nem látok tisztán, fogalmam sincs, hogy mit kellene tennem. Senkitől nem tudok tanácsot kérni a környezetemben, nem akarom a család és a barátok előtt kiteregetni a szennyest, az olyan lenne, mintha elárulnám a kapcsolatunkat. Bár tudom, hogy mindenki a maradás mellett lenne. Mindenki szereti a férjemet és mindenki azt gondolja, hogy nagyon jól működik a kapcsolatunk. Mi vagyunk azok, akiknek vadidegenek is azt mondják, jó ránk nézni, annyira sugárzik rólunk a harmónia. A pap, aki összeadott minket, azt mondta, minket az Isten is egymásnak teremtett. Csak nem viccelne ilyesmivel. Mentálhigiénés végzettsége is van, képzett családterapeuta, biztos van szakmai alapja is annak, amit mond. Mi is úgy érezzük, hogy egymásnak teremtettek minket. A másik a legfontosabb a számunkra. Nagyon jól érezzük magunkat együtt, imádunk együtt lenni, jókat nevetünk. Hasonló a humorunk, a világnézetünk, egyikünk sem érzi azt, hogy a kapcsolatban kompromisszumot hozott. A közös időtöltés, az együttélés, a közös szokások kialakítása mind könnyen ment. Vele minden olyan magától értetődő. Támogatjuk egymást a munkában, az előbbre jutásbany az egyéni ambíciókban. Egymás támaszai voltunk betegségben, gyászban, anyagi gondokban. 10 éve vagyunk együtt, két év együttélés után házasodtunk össze. Külsőleg is tetszünk egymásnak, megvan a fizikai vonzalom köztünk. Nem tudunk egymás közelében lenni érintés nélkül. Olyan harmónia van köztünk, ami szerintem ritka. Viszont most mégis a válás szélére sodródtunk és nem tudom felfogni, miért. Nem bírom elviselni a tudatot, hogy elveszíthetem, de így nem tudok tovább élni. Az elmúlt kb. két évben gyakorlatilag megszűnt a szexuális életünk. Próbálkozunk, de vagy nincs merevedése, vagy idő előtt megszűnik. Rengeteget beszélgetünk, járt orvosnál, kivizsgálták, nincs szervi baja. Magas vérnyomásra szed gyógyszereket, az orvos szerint nem attól van. Elvileg szorong, de erre semmi oka nincs. Hiába vagyok megértő, hiába beszélgetünk. Ez már rányomja a bélyegét a kapcsolatunkra, kezdünk eltávolodni egymástól. Bárhogy próbáltuk, nem tudjuk megoldani. Nagy kár érte, mert annyira szeretjük egymást.

2020. dec. 27. 21:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Egyikünk sem akar gyereket, nem is akartunk soha és ezt világossá tettük egymás számára.
2020. dec. 27. 23:08
 12/18 anonim ***** válasza:
97%

Nálunk hasonló volt a probléma, azzal a "díszítéssel" hogy még 2 gyerek is benne volt a pakliban.

2 évvel ezelőtt pontosan hasonló okok miatt akartunk elválni.

Mára eszünk ágában sincs. Mindent meg lehet oldani, csak akarni kell!

2020. dec. 27. 23:24
 13/18 anonim ***** válasza:
97%
Ez most nagyon jól hangzott #12, na de hogyan? Nálatok ez hogy sikerült, mit csináltatok?
2020. dec. 28. 00:29
 14/18 anonim ***** válasza:
37%
Vagyon miatti érdek, ugye 12 es😂
2020. dec. 31. 07:51
 15/18 anonim ***** válasza:

Megnyitottuk - nagyon pontosan meg-és átbeszélve - a házasságunkat!

Szerencsénk volt, egy hasonló problémákkal küzdő zárt közösségbe cseppentünk - ennek több mint másfél éve.

A házasságunk nyitott, de már egyikünk sem akar válni, sőt, még a szex is össze-össze jön kettesben is. Életünk legjobb döntése volt!

2020. dec. 31. 09:22
 16/18 anonim ***** válasza:

Olyan nem lehet, hogy megcsalt volna? Azt írod, hogy elvileg csak veled szexelt, de mindig mondta, hogy többet, jobbat akar. Nem lehet, hogy a kíváncsiság félre vitte? Ott szerzett egy rossz tapasztalatot, és gyötri a bűntudat. Ez a kettő elég lehet az impotenciához. Magyarázhatja azt is, hogy miért nem lép semmit. Ő pontosan tudja, hogy mi a kiváltó ok.

Mondjuk ha te eldöntötted, hogy ennek annyi, elköltözöl és elváltok, akkor mindegy.

Még az is lehet, hogy pont a távolság lobbantja fel újra a tüzet.

De ha gyerek nincs, akkor nem érdemes fiatalon lemondanod a szexről. Így tiszta lappal tudsz ismerkedni.

Kívánom, hogy minél előbb legyetek túl a nehezén!

2020. dec. 31. 09:45
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Váljál, de előtte próbáld ki velem a szexet
2020. dec. 31. 09:47
 18/18 Angel3000 ***** válasza:
57%
Szia! Szerintem elsôdleges a lelki kapcsolat a szeretett, a megertés, egymàs kölcsönös tisztelése! Én biztos nem „rugnék“ fel egy 12 éve mûködô képes hàzassàgot, csak azért mert a pàromnak nincs megfelelô merevedése! Ha Te ezt meg tudod tenni, nem is szereted igazàn a férjedet!
2021. jan. 2. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!