Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak viccel a férjem?
Szerintem ilyesmivel lehet szórakozni, ha független az ember, de házasként nem vicces. Téged is zavar és nem véletlenül. Engem már ennél sokkal kevesebb is kiakasztana.
A férjed ezt úgy csinálja, hogy tisztában van azzal, hogy olvasod? Szerintem ez az egész rád nézve megalázó, nem tudok mást mondani.
Nem tudja hogy olvasom. De őt ez csak szórakoztatja, nem dugná meg a csajt. Már szerintem lépett volna valamit.
Csak az zavar hogy a múltkor pl ilyeneket mondott a csajnak hogy az ő korában már csak 5 perc a szex cigivel együtt. (Ez nyilván nem így van nem 5 percig tart amikor együtt vagyunk)
Erre a múltkor a csaj kérdezte hogy melyik nap találkozzanak, mennyi időt akar vele a férjem tölteni. Erre azt mondta a férjem hogy 5 percet. Én ezt úgy értelmezem hogy azt válaszolta a nőnek, hogy megdugná. Ilyenkor kicsit elbizonytalanodok mennyire lehet ez vicc
Ha esetleg érdekel valakit tegnap olyan történt amire már tényleg én sem találok mentséget.
Megint leveleztek főleg a szexről. Megbeszélték ki milyen előjatékot szeret, illetve a férjem kért megint képeket amit kapott is. Nem teljesen meztelen de szexi fehérneműs. Viszont továbbra is nagyon szeretne meztelen képet stb. Szóval kepcserék mentek meg a szexről beszélgettek hogy ki mit szeret.
Most mar látom hogy ebből szex lesz, a mi házassagunknak pedig vége 😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!