Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak viccel a férjem?
Én is voltam ebben a helyzetben. Szembesítettem az exemet, aki persze jött a "csak vicc", meg stb. kamuval. Mondhatom, legkevésbé sem érdekelt; olyan emberre nincs szükségem, aki a hátam mögött kibeszél meg flörtölget a csinos (értsd: nagyobb a melle, mint nekem) kolléganővel.
Akkor és ott megmondtam neki, hogy MOST pakoljon és menjen a másik nőhöz, vagy ahová akar, de tűnjön az életemből.
Öhm, a csaj csak hlyítette, persze, nem is engedte, hogy odacuccoljon hozzá, exemnek meg azóta, 5,5 éve senkije nincs. :D
Szia! Bocsi hogy csak most. Ma megint kiakadtam, persze megint jött a duma hogy csak viccel. Tegnap arról fagadta a nőt, hogy mit csinálna vele, a egy teljes napra kettesben maradnának. Küldött magáról képet és a nőtől is kért, a nő nem küldött, viszont elmondta a férjemnek hogy vonzódik hozzá. Mondjuk erre nem mondta a férjem, hogy ő is.
Szóval tanácstalan vagyok
Hát megérdemeled a sorsod az biztos
Ilyen hülye egy nőt ne haragudj
Ennyi. Csak legyezgeti a hiúságát, de nem tenne semmit a nővel. szórakozik csak vele.
Holnap találkoztak volna, de a csaj lemondta a meetinget.
A férjemnek ez csak szórakozás, ugratja a csajt.
Hát persze hogy nem tenne.
Álmodj Királylány... Majd meghúzza legközelebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!