Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, miért sértődtök meg, ha a párotok a házasságkötéssel nem szeretné felvenni a neveteket?
Figyelt kérdés
Az ok: nem illik össze a kettőnk vezetékneve, ráadásul 14 betűs az övé, az én nevem is alapból hosszú, nem akarok magammal kivseszni, hogy minden hivatalos ügyben km hosszan kelljen aláírnom. Szóval semmi köze a páromhoz való érzelmi viszonyulásomhoz.2020. dec. 22. 10:52
1/15 anonim válasza:
Felveheted teljesen a vezetéknevét.
2/15 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele, de nem szeretném azt sem. Szeretem a születési nevem, azt akarom megtartani.
2020. dec. 22. 10:55
3/15 anonim válasza:
Akkor tartsd meg és fogadd el, hogy megbántod. Akár logikus amit teszel, akár nem, lemondasz egy gesztusról felé, ami rosszul fog esni még akkor is, ha neked van igazad.
4/15 A kérdező kommentje:
Ilyen alapon az édesapámat is megbántanám, ha az ő nevét hagynám el. Nem azon múlik a kapcsolatunk milyensége, hogy mi a nevem.
2020. dec. 22. 11:01
5/15 anonim válasza:
Én sem ezt mondtam, csak hogy fogadd el akkor, hogy még fogod bántani.
6/15 A kérdező kommentje:
Pont erről van szó, hogy ilyesmi abszolút nem áll szándékomban. Elmagyaráztam neki elég részletesen, hogy miért tartnám meg inkább a lánykori nevem, de látom rajta, hogy csalódott emiatt.
2020. dec. 22. 11:06
7/15 anonim válasza:
Nem vagyok férfi, de nem ismerek olyan esetet, ahol ezen a férfi megsértődött volna. Az lehet, hogy van egy minimális csalódottság, de nem ezen fog múlni a házasság sikere.
8/15 anonim válasza:
#3: "lemondasz egy gesztusról felé"
A pasi is felvehetne gesztusbol a kérdező nevét.
9/15 anonim válasza:
Az en ferjem is megsertodott. Vegul beadtam a derekam, es "Katzenbergerne Kiss Marikska" lettem.
Borzasztoan hangzik a hivatalos nevem, igy informalisan "Kiss Mariska" vagyok, a ferjem nevet nem hsznalom.
Neked legyen tobb eszed.
10/15 anonim válasza:
Ferjkent en az a felesegmre biztam. Bar ennyire nem hosszu egyikunk neve sem, mint nalad, de egyberakva hosszu lenne, igy az nem praktikus.
A sajat csaladnevet nem szeretne lerakni, ez ertheto.
Ugyhogy maradt a leanykori neve, ilyen egyszeru.
Nem attol fugg egy kapcsolat, hogy minden papirjan nevet kell-e valtoztatnia. :)
(A lanyaink viszont az en csaladnevemet kaptak, a hagyomanyos modon.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!