Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudom megnézni a házasságkötés feltételeit?
Megkérdezheted az önkormányzatnál az Anyakönyvi Hivatalnál is.
Itt amúgy találtam egy részletes leírást magyar és külföldi állampolgár házasságkötésére vonatkozóan: [link]
Vigyázz, nehogy csaló legyen. Ha muszlim, akkor csak szigorú szabályokkal házasodhat egy közel keleti muszlim nő egy nem muszlim férfivel. Ha interneten ismerkedtél meg vele akkor azt javaslom, azonnal szakítsd meg vele a "kapcsolatot" és örülj, hogy nem húzott még le.
A te életed, a te döntésed, és tudom, hogy egy idegen szava semmit sem számít, de jól ismerem a közel keleti mentalitást és készítsd a pénztárcádat, mert sokkal anyagiasabbak a közel keleti nők/férfiak, mint az itteni emberek.
Nem rossz indulatból mondom, hanem nagy tapasztalat van mögöttem, sok sok családot ismerek és nem csak dobálózom a szavakkal.
köszi
lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!