Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok öszintén milyen a jó pasi?
De Te alapból úgy mész oda, hogy "Akarsz VELEM gyereket?" és ha nem a válasz, akkor ott hagyod?
Ezt ilyen vele született tulajdonságnak tartod?! :D
Ez így közben alakulna ki...
"Az a lista szerves része. Miért érdekelne olyan pasi,aki velem nem, de a szomszéd Marcsival akar gyereket? Sok boldogságot nekik, de én nem pazarlom rá az időm."
@20: ugyanaz vagy pepitában, mint azok a pasik, akik nem pazarolják a csajra az időt, ha az nem fekszik le velük.
Nem értik meg, hogy a randizás, az ismerkedés, a kapcsolat építés az nem időzazarlás, hanem az ahhoz veztő út, hogy megkapják amit akarnak (legyen az szex, vagy gyerek, kapcsolat, házasság, bármi).
És igen, van olyan, hogy az ember elkezd ismerkedni, és ennek során rájön, hogy a másiktól nem lesz gyereke, vagy sosem fog lefeküdni vele, de ez ilyenkor nem elpazarolt idő, hanem ezt az időt, energiát abba fektetted, hogy megtudd, milyen jövője van a kapcsolatotoknak.
Ez tiszta nyereség ilyen formában!
Szerintem totálisan félreértettétek egymást. Én, mint egybites férfi, tökéletesen megértem, mit mondott a másik férfi. Ha megengeded, megpróbálom lefordítani női nyelvre: jelen pillanatban azt sem tudja rólad, ki vagy valójában, hiszen csak pár kommentet lát belőled. De ha megadnád neki a lehetőséget, hogy személyesen megismerjen, akkor talán kialakulna köztetek valamiféle szikra és 1-2 év együttélés után már el tudná dönteni, hogy szeretne-e tőled gyereket, vagy sem.
Amúgy, csajszi, emlékeztetsz saját magamra: régebben egy 45 pontos checklistát szedtem össze a telefonomban arról, hogy mik az elvárásaim egy nővel szemben. Szilárdan eltökéltem, hogy semmiképpen nem jövök össze olyannal, aki nem felel meg legalább a 85%-ának. Aztán találtam egy 150%-os jelöltet. Elképesztő, még sosem láttam ilyet! Életem legrövidebb kapcsolata volt...
Tanulság: ne gondold túl!
#24! Köszi, aranyos vagy.🙂 Persze, értem, hogy senki nem akarna tőlem gyereket, ha nem is ismer, de milyen rosszul hangzik már, TŐLED NEM. Ja, ha már most tudod, nyilván nem pazarolok el rád egy percet se. Minek? Nem, az nekem már rég nem nyereség, ahogy a #22 válaszoló írta, hogy X idő múlva megtudhatom, hogy (tőlem) nem akar. Pont az ilyen nagy tanulságok miatt nincs és valószínűleg már nem is lesz gyerekem. Utólag egyáltalán nem tanulságnak értékelem ezeket a kapcsolatokat, hanem egy(több) orbitális baromságnak, amit magamnak köszönhetek. Nem állítom, hogy nem voltak jó dolgok a kapcsolataimban, de egyetlen szép pillanat se ér annyit, hogy miattuk elvesztettem azt, ami nekem a legfontosabb volt. Ha visszamehetnék az időben, biztosan nem pazarolnám el így az életemet.
Nekem pont fordítva volt. Elméletben van egy ennél jóval hosszabb listám, de sose használtam. Ész nélkül szerelembe estem valakivel, akik legkésőbb a hosszú listám 2.pontjánál elvéreztek volna, de ugye nem használtam. Ez nem működött, tehát taktikát váltottam. Erre van ez a "minimál listám", dehát olyat se ismerek, aki legalább ezt az icipicit elérné 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!