Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Csajok öszintén milyen a jó pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Robetko kérdése:

Csajok öszintén milyen a jó pasi?

Figyelt kérdés

2020. dec. 20. 21:44
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
92%

"Kár, hogy nem létezik"

Azért ezek nem extrém igények

2020. dec. 21. 00:21
 12/25 anonim ***** válasza:
65%
#10: Hát, a jellemzés elég sok pasira illik. Kivéve az, hogy tőled akarjon gyereket. Ha tudnál valamit nyújtani, miért ne létezne ilyen pasi?
2020. dec. 21. 00:39
 13/25 anonim ***** válasza:
93%
Ok. Mondjuk úgy, hogy nem találkoztam vele. Így jobb? Az eredmény ugyanaz. Illetve a kivétel elég kardinális kérdés, tehát, ha annak nem felel meg, akkor nem létezik. Ez már egy nagyon szűkített lista, ebben ne legyen már kivétel.
2020. dec. 21. 01:35
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Három kivétellel pont ilyen vagyok.

1. Nem tudom, hogy magasabb vagyok-e nálad. (180 cm)

2. A szemem barnás zöld, de inkább barnának látszik.

3. Nem akarok gyereket Veled.

A többi mind. Testalkatra is pont, és bensőre ez a négy tulajdonság különösen illik rám. Talán még az, hogy kapcsolat orientált vagyok nagyon.

ui.: Ja és nem tudom, hogy tetszik-e az arcom, de sokszor mondták, hogy nagyon helyes vagyok. Ezzel ki tudok egyezni.

2020. dec. 21. 01:39
 15/25 anonim ***** válasza:
44%
#13: Persze, így jobb. Mindjárt nincs benne a drámakirálynős áldozatszerep és önsajnáltatás. És mindjárt igazabb is.
2020. dec. 21. 01:43
 16/25 anonim ***** válasza:
42%

#15! Mi ebben a drámakirálynőség? Emberek millióinak nézik el, hogy azt állítja, nincs Isten/Mikulás/húsvéti nyuszi, mert még nem találkozott vele😂

#14! Bocs, de a 13-as kommentemben már beszéltem a kivételekről, tehát még mindig ott tartunk, hogy nem létezik 🤷 Egyébként igen, magasabb vagy.

2020. dec. 21. 01:50
 17/25 anonim ***** válasza:
46%

#15: Az, hogy egy tök alap dolgot nemlétezőnek állítottál be, egészen más, mint mondjuk egy vallás. De, még a húsvéti nyuszira nincs bizonyíték, az isteni létezés elég nagy kérdés, addig a te "nem létezik" állításodra fél perc bizonyítékot találni, hogy tévedés.

Drámakirálynőként érthető, hogy nem érted, mi ebben a drámakirálynőség.

Ez az emoji meg csak rátesz az egészre egy lapáttal, mintha tini lennél.

2020. dec. 21. 02:14
 18/25 anonim ***** válasza:
46%

Akkor magasság megvan. Valszeg helyesnek is találsz (ezt most tegyük fel látatlanba)

Gyereket akarok mindenképpen (csak nem tőled...)

Akkor az marad, hogy nekem nem kék a szemem, hanem barna.

De azt BÓNUSZnak írtad, hogy barnahaj kék szem. A barna haj meg is van.

2020. dec. 21. 02:23
 19/25 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem ezt privátban beszéljétek meg!
2020. dec. 21. 06:53
 20/25 anonim ***** válasza:

#17! Ha fél perc alatt találni bizonyítékot, akkor tessék, mutass egyet. Én 3x év alatt nem láttam. Ne érts félre, nem keresek pasit, nem kell, hogy én is megfeleljek neki(mert ugye az én listám csak az egyik oldal, nyilván neki is van). Csak mutass egyetlen férfit, hogy tudjam, elméletileg létezik. Ha már annyira biztos vagy benne.

#18! Semmit se ér, ha egy pontnak nem felelsz meg. Az a lista szerves része. Miért érdekelne olyan pasi,aki velem nem, de a szomszéd Marcsival akar gyereket? Sok boldogságot nekik, de én nem pazarlom rá az időm.

2020. dec. 21. 10:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!