Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezzem magam szar.ul amiért fodrászhoz megyek?
November 23-án kértem időpontot fodrászhoz, hogy karácsony előtt kicsit feldobjam a kinézetem. Péntek délelőttre kaptam időpontot. Nem járok sűrűn fodrászhoz, kb 1,5évvel ezelőtt voltam utoljára. Gondoltam ennyire most megengedek magamnak.
A férjem most itt hőbörög, hogy minek megyek fodrászhoz, ő úgy tervezte, hogy péntek délelőtt lerendezzük a karácsonyi bevásárlást, hogy ne a tömeg előtt menjünk. Azt mondta, hogy mondjam le.
Most tényleg én vagyok a hülye amiért fodrászhoz merek menni? Le mondjam az időpontot?
Most ez nagyon rosszul esett, vártam már nagyon a fodrászt, de nincs kedvem a férjem hülyeségeit hallgatni...
Ő elmegy listával vásárolni. Probléma megoldva.
A pasik, akkor is elfelejtik az ilyen időpontjainkat, ha naponta mondod, és duzzognak
Jó szépülést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!