Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindennap azért veszekszik velem a párom mert műkörmeim vannak és gyakran járok fodrászhoz is. Mikoze van ehhez a pasiknak?
Jó drága de azért dolgozom hogy magamra is koltsem.
Imádom a műkörmeim.
Miert nem érti meg hogy ez nekem jó? Szeretek csínos lenni.
Ruhákat is sokat vásárolok az is baj neki hogy minek költok annyi pénzt.
Nagyon szeretem de már unom is nagyon. 3 hónapja vagyunk egyutt
Ha a magad pénzét költöd, akkor nem szólhat bele mire költesz. Viszont a nők közül meg olyat, akinek nincs ennyi cicomára igénye.
3 hónap az semmi, nem is illetek össze.
3 hónap, és máris ilyenen megy a vita? Én nem terveznék a helyedben hosszútávra. Mások a prioritásaitok, életviteletek, és ráadásul már a legelején megpróbál szabályozni.
Én sem vagyok oda a műkörömért, műhajért, és az ilyen stílusú nőkért, de pont ezért nem választok társnak ilyet. Ha ő ebbe belement, akkor vagy fogadja el, és ne szóljon bele, hogy a saját pénzedet mire költöd. Vagy engedjétek el egymást.
Semmi köze ahhoz, hogy mire költesz.
Még ha együtt élnétek és közös kasszán lennétek.... De egy 3 hónapja ismert pasi esetében elég vicces dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!