Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom tudtom nélkül levágatta a kislányom haját, mikor tudta, hogy ellene vagyok. Nem egyszer tudomására hoztam hogy ne merj a hajához nyúlni! Ennek ellenére elvitte a fodrászhoz😭😭. Mi a véleményetek, mit tennétek?
Szép hosszú haja volt? Mennyi idős a kislányod? Ő szerette volna?
Egyszer az en férjem is fufrut vágott a kislányomnak mire haza értem a munkából, hát olyan görbe es rövid volt nem tudtam sirjak vagy nevessek 😂😂
Nem az a lényeg, hogy te mit akartál a gyerek hajával kezdeni, hanem, hogy a gyerek akarta-e a hajvágást. Mert ha igen, akkor jól tette a párod, hogy elvitte a fodrászhoz. Ha meg nem, akkor miért nem nyitotta ki a száját és mondta, hogy nem akarom?
Amúgy meg nem értem, minek hisztizel. Csak haj. Pár hét/hónap alatt visszanő. Nem a fejét vágatta le a gyereknek. XP
#7:
Ööö...hogy jön ide a jóga? 😀
8!
Szótárprogram.... Nem figyeltem. Ennél jobbakat is szokott alkotni. Ez legalább csak egy helyesírási hibának néz ki, de időnként olyan szavakat tesz be, ami még annak se megy el....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!