Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lagzi nélkül házasodni?
Utáljuk a lagzikat.
Nekünk csak egy esküvő volt azután egy kis ebéd. Csak a szülők,,testvérek és keresztszülők voltak.
Nekünk marciusban volt az esküvőnk.
A 2 tanu +párjaik voltak hivatalosak, egyik barátnőm mert ő vigyázott a 11hós fiunkra, és párom ismerőse, ő volt a fotós. Szóval 9en lettünk volna. Szülőket sem hívtuk meg. Az én anyukámék elfogadták, férjem annya a meghívás ellenére beállított.
Majd a ceremónia után jelenetet rendezett (nem a meghívás miatt).
Utána elmentünk egy étterembe, oda már tényleg csak 9en mentünk. Ettünk egy jót és hazamentünk.
Nem szoltunk róla senkinek, mindenki utólag lett értesítve. Nevelőapám pl pont a napokban hozta fel a témát, hogy ő miért nem volt ott..
Szoval én nem bántam meg, életem nagy napja volt tényleg, kivéve anyóst. De készülj arra, hogy lesz aki nektetszését fogja kifejezni.
Nálunk is csak a legközelebbi rokonokkal volt utána közös vacsora. Nekünk szerencsénk volt, mert elég megértően fogadta a rokonság, de az sem zavart volna, ha valaki fennakad ezen. Az én esküvőm, nem az övék, és ha emiatt képes megharagudni, akkor eleve nem olyan jó a kapcsolat vele, hogy meghívjam az esküvőmre.
Sokakat ismerek viszont, akik bevállalták csak a rokonok miatt a nagy esküvőt, és megbánták. Szerintem nem éri meg.
Tegyetek meg mindent a béke megtartása érdekében (előre legyen kimondva, hogy nem lesz nagy lagzi, ne érezze senki úgy, hogy eltitkoltátok előle), de egyébként csináljátok azt, amire vágytok.
A saját esküvőtökkel kapcsolatban ne érdekeljen, hogy ki haragszik vagy sértődik meg rátok. Az kizárólag rátok tartozik. Ha senkit nem akartok meghívni, akkor ezt kutya kötelessége mindenkinek elfogadni.
Egyik ismerősömnek az esküvőjén csak a legszűkebb család vett részt: egyik hétköznap délelőtt összeadták őket a házasságkötő teremben, és a pár a szülőkkel, tesókkal együtt átmentek egy étterembe ebédelni. 10en voltak összesen.
Nem érdekelte őket a rokonok, ismerősök, barátok véleménye, még most is együtt vannak, kb. 20 éve. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!