Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ezekután normális reakció,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezekután normális reakció, hogy a férjem az ünnepeket külföldön tölti?

Figyelt kérdés
Nemzetközi kamionsofőr, és a múlthónap nagyon szerencsétlenül alakult számára. Először tolatáskor kiszakólította a ponyvát a pótkocsin, aztán pedig megbirságolták amiért nem tartotta be a pihenő időt. Mindez kb. fél millióba került. Mivel én 4hónapja nem dolgozom, így nagyon rosszkor jött ez az elkerülhető kiadás. Ingerlékeny is vagyok mostanában, és rosszúl reagáltam a hírre, ami miatt megsértődött. Természetesen megbántam és bocsánatot is kértem, de már a második napja nem beszél velem. A rendes munkaprogramja szerint december 18adikán kellene hazaérjen, és majd csak január második hetén menne vissza. Most csak azért, hogy ne kelljen velem töltse az ünnepeket, elvállalta hogy egész decemberben dolgozni fog és majd csak januárban jön haza.

2020. dec. 2. 14:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%
Tudod ki nem hibázik? Aki nem dolgozik! Te 4hónap alatt biztos még egy poharat sem törtél el mosgatás közben.
2020. dec. 2. 15:02
 12/16 A kérdező kommentje:
#10 30éves és 2éve van a szakmában, szóval nem amatőr.
2020. dec. 2. 15:10
 13/16 anonim ***** válasza:
63%

Tudod milyen nő lehetsz?

Mint. A Masnaposokból, a Phil felesége.

A fogorvos felesége.

Egyébként megértem,. A férjed

Ez benne van a pakliba.

Te meg ahelyett, hogy befogod a szádat, ha már eltart, meg veszekszel is vele.

Gondolom tisztában van vele, hogy az ünnepek is így fognak telni.

Veszekszel vele mert nincs pénz, mert mindent elront...

Amikor ő dolgozik, hibqzik5 tiszta ideg, te meg a saját hisztiddel vagy odáig.

2020. dec. 2. 15:38
 14/16 anonim ***** válasza:
Bocs a sok hibáért
2020. dec. 2. 15:39
 15/16 anonim ***** válasza:
33%
Bármi jobb az ünnepek alatt, mint egy Karen.
2020. dec. 2. 19:39
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

Hát, nagyon sajnálom, hogy ez történt. Mármint persze, hogy mindenki hibázik, de nem mindenki veszít félmilliót vele... Jobb lett volna, ha bulira költi a pénzt vagy játékfüggésre mert akkor legalább otthon lett volna közben. A többi kommentelő meg nem értem, miért téged hibáztat, hogy nem dolgozol, hisz te legalább nem veszítesz pénzt. (Ugyanezek a kommentelők téged szétcincálnának, ha összeszednél egy 30.000 forintos parkolási bírságot.)

Állítom, hogy a helyedben mindenki rosszul reagált volna egy ilyen hírre, ez még nem indokolja azt, hogy távol legyen tőled ünnepekkor. Kb azzal büntet, hogy megvonja a szeretetét, elég gyerekes dolog. De azzal egyetértek, hogy valószínűleg ez valami hirtelen felindulásból elkövetett rossz döntés volt.

Nem az a kérdés, hogy normális-e, hanem hogy te elviseled-e.

2020. dec. 3. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!