Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak tényleg csak akkor hajlandók egy nőt elvenni, ha van velük vmi haszon? tényleg igaz hogy 10 férfiből 9 nem akar megházasodni?
Figyelt kérdés
2020. dec. 1. 07:11
11/20 anonim válasza:
Haszon???
Alapból nem házasodok meg.
12/20 anonim válasza:
6-hoz: és a két fél "erejét" összeadva megvan az anyagi háttér is a családhoz. (Lakásprobléma, stb.)
14/20 anonim válasza:
Milyen haszon. Szerelmesek voltunk, együtt szerettünk volna élni, gyerekeket szerettünk volna. Ennyi, ebben nincs semmi haszon.
15/20 anonim válasza:
Megházasodom én, de házassági szerződéssel. Az én lakásomat és autómat nem viszi el senki.
16/20 anonim válasza:
Kedves 10-es!
Kicsit butaságot írsz!.
Esetek 90%-ban a nő veszi el a férje fizetését!
Ha a nő nem lát benne hasznot, nem akar házasodni!
Egyszerűen őket csak a haszon, a kisajátítás érdekli. Mond lelkileg, mind anyagilag.
Ez 75%- ékukra igaz.
Dehogy házasodtak régen, az együttélés miatt. Az igaz, hogy nagyobb százalékban mint most.
Anyósom és az apósom majd 30 évet éltek együtt mint élettársak. 3 saját gyereket felnevelve.
17/20 anonim válasza:
Le lehet pontozni, de ez inkább a nőkre igaz szerintem is.
18/20 A kérdező kommentje:
mindig az akar akinek kevesebb pénze van :DD
2020. dec. 1. 18:27
19/20 anonim válasza:
16 Ennyi erővel te is hülyeségeket írsz. Anyósodék 1db példa, nem ez volt régen általános.
Nem mellesleg a férfiak nagyrészének sincs semmije, nem tudom miről gagyarászol akkor. Különvagyon amúgy sem lesz közös soha.
20/20 Juliusz48 válasza:
Családot nem lehet arra alapítani, hogy van-e haszon a feleségen. A családban általában utódok születnek, és abból ugyan lehet a szülőnek haszna, de sokat kell várni rá, mire elveheti a jövedelmének egy részét, vagy mindet. Addig ezek szerint befektetésnek tartja az ilyen, és nem a párjának, gyerekének. Persze vannak emberek akik mégis megteszik, de azokat a köznyelv stricinek hívja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!