Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy lehet valaki ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet valaki ennyire anyagias a saját feleségével szemben?

Figyelt kérdés

Kérlek segítsetek megérteni. Kapcsolatunk elején még gavallér volt, néha kicsit túlzásba is esett.

(Nem drága ajándékokat vett, hanem inkább sok pici dolgot, legyen az egy kedvenc finomság.)

Csak pár éve vagyunk együtt, de már most azt érzem, hogy egyáltalán nem bízik bennem, mintha kb. le akarnám húzni vagy elvenni a kocsiját, amit hangsúlyoz is, hogy az övé és semmi közöm nincs hozzá. Pénzügyeiről nem nagyon tudok, csak annyit, hogy baromi jól keres. Szerintem munkamániás is, reggeltől estig heti 6, néha heti 7 napot dolgozik, semmi ideje másra. Eddig mindent felesben fizettünk, de sajnos nekem alig van munkám a helyzet miatt és 2 hónapja nincs is jövedelmem. Közben keresek munkát és ezt látja is, szóval nem értem. De nemhogy segítene, cinikusan közli, szeretne ő is így élni, hogy egész nap edzegetek. Ha összeveszünk, naplopónak nevez, mindennek elmond.

Teljesen belefáradtam és eljöttem ideiglenesen.

2020. nov. 13. 23:31
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

Az erős túlzás, hogy háztartásbeli vagyok, nem szoktam főzni, ő heti 2szer.

Minden mást szeretek megcsinálni.

De nem, nem akarok így élni!

2020. nov. 14. 01:14
 12/34 anonim ***** válasza:
98%

Nagyon fura ez a hazassag...

Nem tudod mennyit keres

Amugy o mit szolt, h elvetetted a babat? Nem lehet, h az a baja...?

2020. nov. 14. 02:05
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
nagyon sokan vannak most hozzád hasonló helyzetben, köztük én is. A vírus miatt leépítés volt és kit küldtek el? Nyilván az új munkerőt, engem. Keresek folyamatosan másik helyet, a férjem látja is. Viszont a te férjeddel ellentétben engem tényleg támogat az enyém. Sosem ejtene ki olyat a száján hogy naplopó vagyok, vagy hasonló. Eredetileg nem vagyunk közös kasszán, felesben fizettünk mindent amíg nekem is volt jövedelmem. Most rá vagyok szorulva a tartalékomra és az ő keresetére. Azt mondják, bajban ismerszik meg a barát (meg a házastárs is ezek szerint). A te esetedben látható hogy ezt a helyzetet a férjed nem tudja jól kezelni sajnos. Én nagyon megértem azt is, hogy nem tartottad meg a gyereket.
2020. nov. 14. 02:29
 14/34 anonim ***** válasza:
96%
Mondjuk már ott fel kellett volna állni, mikor a közös gyereketeket elvetetted, mert te is érezted, hogy ez nem az a kapcsolat. Igen vak voltál.
2020. nov. 14. 04:32
 15/34 anonim ***** válasza:
96%

Az eddigi válaszokat végigolvasni nincs időm, de ez a lelki bántalmazás csak egyre rosszabb lesz, ha már most mindent megragad, hogy bántson, ráadásul olyanokkal amik nagyon fájnak...

A lelki bántalmazás sokszor testibe is átmegy-átmehet.

2020. nov. 14. 06:22
 16/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen Nektek a válaszokat, egytől-egyig hasznos.

Nem gondolom, hogy az a gond, hogy elvetettem a gyereket, mert terhesen is gorombáskodott velem, azt hangoztatta, ez nem betegség.

Ebben a kérdésben pedig tényleg megfontolt vagyok, én mindig egy tökéletes társra vágytam, a gyerek nem volt annyira fontos sosem, ahhoz nagyon egyben kell(ene) lenni.

2020. nov. 14. 07:06
 17/34 anonim ***** válasza:
23%

Az világos, hogy a férjed nem sokat ér és jobb, ha megszabadulsz tőle, de a válaszaidból úgy tűnik, hogy még neked is van hová fejlődnöd emberileg, hogy te is "tökéletes partner" lehess.

Egyrészt biztos vagyok benne, hogy a férjed viselkedésének voltak előjelei, idejében tudtál volna szelektálni. De legalább gyereket ne vállaltál volna. A terhességgel kapcsolatban pedig osztom a férjed véleményét, ez nem betegség, hanem állapot, méltósággal kell viselni. Főleg az elején, amikor még nem nagy a hasad, úgy gondolom, hogy nem sok mindenben akadályoz.

2020. nov. 14. 08:48
 18/34 A kérdező kommentje:

Mire gondolsz a válaszaim alapján?

Köszi.

2020. nov. 14. 09:11
 19/34 anonim ***** válasza:
0%
Ezért sem kell csóró palival kezdeni!
2020. nov. 14. 09:24
 20/34 anonim ***** válasza:
0%
#18 Leírtam, hogy mire gondolok, a második bekezdésben. Csak ezek az észrevételeim veled kapcsolatban, ebből vontam le következtetéseket.
2020. nov. 14. 09:38
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!