Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férj ilyen?
A feleség csinál szinte mindent, takarítás, főzés, bevásárlás, gyerekkekel kapcsolatos döntések, fontos dolgok fejben tartása, pénzügyek intézése, stb...
Nálunk így van, szinte semmit nem lehet rabizni, ha kérdezek fontosabb döntéssel kapcsolatban, ő nem tudja...
Persze mondjuk szerelőt ő hív ha elromlik valami, vagy ugye kisebb munkákat ő is meg tud csinálni. De ennyi amiben lehet rá számítani.
Ha nem szólok, magától nem öltözteti a gyereket, nem ad neki inni, enni...
Igen, leginkább mindegyik. Így kell őket szeretni :)
Van persze kivétel, meg a gazdagoknal vannak háztartási alkalmazottak.
Én is próbálnek ilyen lenni de akkor feleségem elkolt mindent és tonkretesz anyagilag.
Különben ilyen lennék.
Nem mind ilyen, de ha 10 nőt megkérdezek milyen pasit szeretne 8 azt mondja legyen magas.... azt még egy se mondta, hogy legyen esze.
Viszont elérik a magasabb polcokat is. 😄
Nem. Nálunk én intézek mindent. Azon felül, bármit megcsinálok. Mosok, porszívózok stb.. Egyik sem nehéz.
Amíg a gyerekek kicsik voltak, én tanultam velük. Stb..
Ezek alapból jöttek, jönnek.
Tudod: ki milyen virágot szakít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!