Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert mindig mindenert en viszem a balhet? Minden evben csaladi fejleuvoltes a nyaralas kezdete?
Ferjem szokasa szerint ,,ram bizta, a nyaralas megszervezeset.
Mivel leserultem igy nem tudtunk szokasos nyari tervunket betartani.
megegyeztunk elmegyunk igy is egy hetre a gyerekekkel de nem olyan messzire es valami kenyelmes helyre hogy pihenhessek az egesz evi melo es a balesetem utan.
Tehat kivalasztottam a campingen szepen berendezett kenyelmes mar felaalitott satrat.
Pont megfelelo helyen nem tul dragan.Sajnos elneztem a datumot ami az utazas elott egy nappal az utazas elore kifizetesenel derul ki.
Annyira bantott hogy sirtam hangossan a gyerekek miatt.
Nem vigasztalt hanem kemeneyen leuvoltott milyen bena es felelotlen es figyelmetlen vagyok.
Aztan mindent helyretettem a nyaralas csuszik egy napot de talaltam masik szallast meg jobbat mint az elozo.
De se bocsanatkeres se semmi reszerol sot ejjel kulon aludt meregbol.
Utazas elott egy nap;pal derult ki hogy 8 hettel neztem el aa datumot!!
A nyarals megvolt a ferjem egy kavet nem tud idegen nyelven rendelni igy nekem kellett mindent intezni es megbeszelni.
kb igy :mond meg ennek a parsztnak hogy blabla
persze nem mondtam hanem elnezest kertem a viselkedese miatt
Sajnos csak en beszelek a csaladban jo tarsalgasi angolt igy ez is ram marad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!