Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házas férfiak, veletek van ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas férfiak, veletek van ilyen?

Figyelt kérdés
Ti szoktatok kuncsorogni a feleségeteknél hogy legyen szex(?) Vagy szoktatok azon gondolkozni, hogy ha próbálkoztok akkor tutira elutasít(?) Vagy inkább nem is próbálkoztok, mert az elutasítás megalázó(?)

2020. okt. 24. 09:55
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
82%
Én nőként mondom nektek, hogy ha a nő ennyiszer visszautasít akkor igen, nem rád vágyik, vagy van is neki más. Az én férjem dolgozik, hajt hogy mindig legyen több még szebb a ház meg stb. Csak közben elfelejt velem meg a gyerekekkel foglalkozni. Csak akkor talál meg, ha szex kell. Így meg naná, hogy nem akarok vele szexelni.
2020. okt. 26. 12:06
 22/28 A kérdező kommentje:
Na de akkor így mi lesz veletek?
2020. okt. 26. 12:22
 23/28 anonim ***** válasza:

21!

Szóval elvárod, hogy eléd tegye a szépet a jót, te meg cserébe jól átb..szod...

Na ehhez is pofa kell

2020. okt. 26. 12:25
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

De ha ennyire elmennek a párok egymás mellett mire való a kommunikáció?

Arról nem is beszélve, hogy valamiért egybe kötődött az élet. Hol a szeretet és a tisztelet. (Akár nő akár férfi)

Felnőtt emberek miért nem képesek ezt nyíltan kifejezni a másik felé, hogy vmi nem oké?

Nekünk sikerült...

Nem a kiskapuhoz szaladtunk hanem egymáshoz.

Fájt kimondani/hallani bizonyos dolgokat de nem akartuk kukába dobni az elmúlt éveket.

2020. okt. 26. 13:31
 25/28 A kérdező kommentje:

Csak kérdezem, ez a "foglalkozzon" velem nem erős már egy házasságban? Mert amíg udvarol az ember, addig persze ez megy, érthető is. Amikor már házas, a szex része a dolognak miért nem magától értetődő? A "foglalkozzon" velem meg már régen átment abba, hogy dolgozik. Nem magáért, hanem a családjáért! Az nem foglalkozás?

Miért keresik a nők még egy házasságon belül is azt a romantikát, ami már átalakult gondoskodássá? És miért teszik függővé a szexet a romantikától?

2020. okt. 26. 13:40
 26/28 anonim válasza:

23! 21-es vagyok. Félreértettél, én nem csalom a férjem, bár fantazialok róla. De nem tenném meg sosem.

24, nálunk már a kommunikáció sem működik, ő egyszerűen úgy érzi minden rendben van, én meg beledöglök a magányba.

Kérdező! Az én férjem sosem volt romantikus így most sem várom el. De azt a minimumot, hogy lehessen beszélgetni bármiről azt elvarnam. Vagy hogy ha mondok valamit figyeljen rám, ha kérdezek valamit válaszoljon. De semmi. Mintha a dallal beszélgetnék. Olyanok vagyunk mint a lakótársak. Tényleg csak akkor közeledik, ha szexelni akar. Se szeretet,se tisztelet, semmi. De azért tegyem szet a lábam, nem?

2020. okt. 26. 13:53
 27/28 anonim ***** válasza:

Szerintem ha ennek így kellene működnie akkor robotok lennénk nem nők és férfiak.

Nem kell magatól értődőnek lennie azért mert "ott van és bármikor levehetjük a polcról".

A virág is addig gyönyörű míg locsolod és gondoskodsz róla.

Érdekes különben a felvetés mert arra lehet következtetni, hogy embereknek ez egyszerűen csak egy szükséglet kielégítés ami elég durván hangzik de megmagyarázza a sok közönbösséget, elhidegülést és a hűtlenséget.

Igazából akkor nem is kell ezen gondolkodni mert ha a párom nem hajlandó energiát fektetni az én jó érzésemhez akkor én miért is járuljak hozzá az övéhez? Ez meg már egy értelmetlen játszma.

2020. okt. 26. 13:55
 28/28 anonim ***** válasza:

A gondoskodás nem romantika.

Romantika viszont egy kedves érintés, ölelés, pillantás is lehet.

Kell az inspiráció kell a bíztatás, hogy fontos, kedves és egyetlen nekem a másik még ha hullafáradt is és kócos is és ha éppen sokkos is mert kicsinálták napközben a teendők meg a gyerekek és amikor utálja magát mert úgy érzi csak egy rakás....

Sok mindenben állnak a fronton a nők és egész nap pörögnek. Annál rosszabb nincs amikor feladatként élsz meg egy olyan dolgot ami igazából fel kellene, hogy töltsön. Szerintem nincs nagy igényünk de az kell az életben maradáshoz.

Ezért hívják gyengébbik nem-nek a nőt.

2020. okt. 26. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!