Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas férfiak, veletek van ilyen?
Figyelt kérdés
Ti szoktatok kuncsorogni a feleségeteknél hogy legyen szex(?) Vagy szoktatok azon gondolkozni, hogy ha próbálkoztok akkor tutira elutasít(?) Vagy inkább nem is próbálkoztok, mert az elutasítás megalázó(?)2020. okt. 24. 09:55
11/28 anonim válasza:
Nálunk pont fordítva van, én utasítom el őt. 47F
12/28 A kérdező kommentje:
Na de miért?
2020. okt. 24. 14:19
13/28 anonim válasza:
A kolléga mással se sexelet 7 éve?
15/28 anonim válasza:
Valahogy már én is megalázónak tartom azt a sok visszautasítást amit kapok. Úgy érzem magam mintha csak azért kellettem volna, hogY megcsináljam a 2 gyereket meg fentartsam a családot. Az én igényem meg a háttérben vannak. Az már bem számít. De ha elmennék kurvázni akkor mehetnék a háztól mert ugye milyen szemét vagyok , de itthon sem foglakozik velem az asszony. Akkor hogy is képzelik?
16/28 A kérdező kommentje:
Én megvilágosodtam az utóbbi időben. Az a helyzet, hogy ha egy nő nem szexszel veled, akkor már nem vagy férfi a szemében. Persze mint embert még elvisel, főleg hogy dolgozol, odateszed magad a családért. Viszont arra hogy megérintsen, hozzádérjen már képtelen. Sajnos, nem is arról van szó hogy alkoholizálsz, vagy pedig erőszakos vagy. A legirritálób férfi tuajdonságok a nők szemében: kedvesség, szelídség, empátia. Ha bár melyikkel is rendelkezel, neked hosszú távon véged. Nem én találtam ki, ezeket itt a gyk-n mazsoláztam össze, és kifejezetten nők írták! Azzal indokolták, hogy ezek egyáltalán nem férfias tulajdonságok, és egy nőnek taszító amikor egy férfi a felsoroltak szerint viselkedik. Hát ez van.
2020. okt. 24. 15:22
17/28 anonim válasza:
Megmondom őszintén ha én elutasítottam a párom akkor az legtöbb esetben azért volt mert nem jókor talált meg.
Nekem fontos, hogy rendben legyen minden magunk körül, hogy agyban felszabadult legyek.
Sem a konyhában nem tetszene a koszos edények közt sem a nappaliban a jatékkupac tetején.
Emellet még ott a sok stressz a napi rutin a feladatok fáradtság stb. Tudom, hogy ez a nők egyik rossz tulajdonsága de nem szándékos.
Mi is vágyunk a szexre de nehéz kikapcsolni az agyat ha ezerrel pörög. Azt szoktam javasolni a kedvesemnek, hogy nem feltétlenül kell abba hagyni a próbálkozást esetleg max. stratégiát váltani. 😉
18/28 anonim válasza:
A nőnek nem beszélni kell a szexről, hanem meghozni a kedvét. Egy-egy "véletlen" érintés valamelyik erogén zónán, egy-egy utalás, vagy pajzán (nem disznó!) vicc.
19/28 anonim válasza:
Igen dettó ez volt, kuncsorogni a sexért 15 év után. Aztán kerestem egy másik nőt aki sose mondott nemet. Még ha épp hangulata nem volt, csak megfordult, tegyem amihez kedvem van. Az a nő aki ilyen gyakran elutasít, már nem veled tervez, vagy van más, vagy lesz más neki. Kezdj tartalékolni pénzt sutyiban, és ha van gyerek, nézelődj jó ügyvéd után, a nők ilyenkor kegyetlenül le tudnak tarolni. Ő már fejben tervezi a jövőt, de te abban nem vagy benne, nálam is így kezdődött. Sok igazságot leírtál, nem csodálkoznék azon se ha képben lenne már, egy nagyvilági jó dumás pénzes pali.
20/28 Barnabas333 válasza:
Kérdező kár, hogy nem 15éve olvastam amit leírtál ide...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!