Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engednétek a csábításnak?
26 éves lány vagyok. Van egy férjem 16 évvel idősebb, ő neki az előző párkapcsolatából van két kis gyerek. Hozzá mentem így is, mert helyes volt, gazdag, és megvan midenene, amit csak az ember kívánhatna magának. Ez már 4 és félé éve tartó házasság.
Van egy közös 3 éves gyerekünk.
Megvan mindenünk a párom jó módú, de korona vírus a mi kapcsolatunkba is sok feszültséget okozott...
Ettől függetlenül van egy nő aki megvan fizetve ő látja el a háztartást, és segít 3 gyerek nevelésébe, + nekem amibe kell vasalás stb...
Az én gyerekem nagyon a rossz másik kettő gyerekkel nincs gond suliba járnak....
Pont ebből adódóan a párommal van sok vita....
Hozzáteszem a párom külföldi, és külföldön élünk.... sok a vita , harc , mindig... az elmúlt időben.
Én a munkám folyamán megismertem egy kurd férfit, akivel eddig csak randizam nem történt semmi extra kávén és ebéden kívül...
Ő többet szeretne én nem engedtem ez idáig, mert ha török férjem megtudná nagyon nagy balhék lennének....
A törökök és a kurdok egyébként is rosszba vannak.... úgy tudom... bár mindkettő itt született...
Igaz, hogy az a helyes, hogy nem keresem többé ennek másik férfinak a társaságát, pedig teljesen jól kijövünk és külsőleg nagyon tetszik ...
Nagyon szívesen félre lépnek vele , de mégsem merem megtenni ... :)
Ti ha nem lenne kivel és alkalam engednétek a csábításnak???
Egyébként a munkám területen -nagyon jól kijövünk egymásból:))))
Végre egy ember aki ugyanolyan munka mániás mint én :)
Egy munka, ugyanazz az értékrendünk, és szerintem szerelmes lettem bele, már én úgyse gondolom komolyan ezt a szerelemét mert már nem tizen x évesek vagyunk
1. Nem mennék hozzá olyanhoz, akit nem szeretek, csak mert helyes meg van pénze.
2. Sosem csalnám meg a férjem, hiszen szeretem őt.
3. Nagyon gáz, ahogy hozzáállsz az élethez.
1. Hozzá mentem mert szertettem az utóbbi időben romlott meg a házásságom.
2. Én sem gondoltam, hogy megtudnám csalni addig míg nem volt potencionális jelölt.
3. Nem csaltam meg, nem voltunk együtt.
Felejtsd el azt a férfit.
Ha nem jó így válj el de ne a férjed háta mögött kavard a sz...t.
Az erkölcsi vonalon túl belegondoltál mi történik ha a török férjed megtudja?
Ezek a népek khmm... nem a tárgyalasos megoldás hívei. Simán lehet hogy a végén temetés lesz. Te, a gyereked, a kurd vagy a férjed, bármi benne van a pakliban.
Korábban viták során felhoztam már a válást, de azt mondta szó sem lehet róla. Hivstalos és törvényes házasok vagyunk... az előző nővel aki török, nem volt vele összeházasodva....
Egyébként Törökországban élünk.
Szeretem a férjem ő is engem ezért házasodtunk össze.
De most a magyar házasságok is megromlanak nem csak a muszlim házasságok....
Ez a férfi tetszik, tetszik a közös munkánk, a közös értékrend...
De nem feküdtem le vele ...
Csak egy ismerkedős ..kajázas, kávézás...
Ha nem lennénk érdekesek egymásnak nyilván nem mennék vele enni.
Miről szoktatok vitázni? És mit dolgozol ott? Csoda hogy nő létére hagyják hogy dolgozz.
Neked is fityulában kell járnod?
Hogy hol éljünk, melyik házunkba lakjunk... Hogy ne vitatkozzak én senkivel.... a gyerekemre rá hagy, minden hétvégén szar gyerek programarok vannak amiben elfaradok... Hogy mennyire utálom a sógornőmet és gyerekeit stb...
Sok mindenben nem értünk egyett... csak közös közösségi oldalunk legyen... ne legyenek férfi ismerőseim...
Covid 19 bezártság miatt mindenen összeszólalkoztunk...
A lényeg az hogy, rendesen élünk.
Normális ruhákba járok.
Megromlott a házasságunk, mint bárki másnak.
A férjem szeret, én is őt. A 3 gyerekkel egy család vagyunk...
Sokat veszekszünk.
Most itt egy férfi közös a munkánk és nagyon tetszik, tovább szeretnék lépni és bele mennék egy szerető kapcsolatba vele.
Csak -félék kitududódna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!