Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elhinnétek a férjeteknek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhinnétek a férjeteknek?

Figyelt kérdés

A férjemnek otthon volt a munkahelyi gépe, gondoltam, Facebookozom rajta. Nyitva volt a munkahelyi chat. Levelezget már egy féléve egy kolléganőjével. A nő otthon van home office-ban, ritkán bemegy, akkor személyesen is találkoznak. Most legutóbb írta neki a férjem, hogy miért nem megy hozzájuk csak úgy minden indok nélkül, miért nem ír neki sose. Szóval reklamált, miért nem látja gyakrabban a nőt. Rákérdeztem a férjemnél, erre azt mondta, ők csak viccelnek, haver csak, nem kell komolyan venni. Kértem hogy akkor mutassa meg a régebbi üzeneteket. Nagyon húzódozott és mondta, hogy oké, de semmit ne vegyek komolyan, minden vicc.

Hát.... Olyanok voltak benne. Kéreget a nőtől képeket, mondja hogy meglátogatja otthon, de akkor bikiniben várja. Orális szexre utaló tevékenység, virágnyelven azt írta, hogy kinyalná. Vagy a múltkor annyira jól nézett ki a csaj, hogy 15 évvel ezelőtt megdugta volna. Meg azt mondta neki, hogy lehet hogy őt választotta volna feleségnek mikor még lehetett volna.

Ezekre azt mondta a férjem, hogy vicc, nem kell komolyan venni, és látom fél év után sem történt semmi, még egy csók sem, nem csalna meg.

Ti ezt elhinnétek?

2020. okt. 17. 18:08
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
95%
Nem hinném el és nem is bíznék benne.
2020. okt. 17. 18:55
 12/33 anonim ***** válasza:
77%
Aki ezt elhiszi, az egy IQ negatív. Már az is megcsalás,hogy egyáltalán ilyeneket ír a nőnek. És nem, nem vicc, és nem is vicces. Azonnal lapát.
2020. okt. 17. 19:18
 13/33 anonim ***** válasza:
91%
Adom az #1-et. Lényegtelen, hogy nem történt semmi, nem a ferjeden múlott
2020. okt. 17. 19:40
 14/33 A kérdező kommentje:
Hu nem gondoltam hogy ilyen egyértelmű ez az egész. Köszönöm mindenkinek hogy válaszolt. Az a baj, hogy a nő nem egy súlycsoport velem. Sokkal szebb, vékonyabb, csinosabb, és úgy csipkelődik a férjemmel, mint én soha nem tudtam. Képes csipőből frappánsan beszólni neki. És ezt ő nagyon élvezi.
2020. okt. 17. 19:51
 15/33 anonim ***** válasza:
91%
Ezzel nem is fogsz tudni versenyezni, meg az újdonság varázsával sem. 🙄
2020. okt. 17. 20:13
 16/33 A kérdező kommentje:
18 éve vagyunk házasok, kettő gyerekünk van. Nem fogok tudni versenyezni. Két dologban bízhatok: hogy nem tenné meg a férjem, és nem gondolja komolyan ezeket csak úgy írja, vagy a nő tekintettel lesz arra, hogy nős családapa
2020. okt. 17. 20:20
 17/33 anonim ***** válasza:
88%

Ebből előbb utóbb megcsalás lesz a férjed részéről. És nem biztos, hogy a kolléga nővel lesz, hanem majd olyan, aki meg is akad neki.

Lehet így is élni, ezzel a tudattal, hogy a házasságodnak lőttek, már nem működik és soha nem is fog, ez által folyamatosan megcsalás és árulásban élni, osztozva egy harmadik vagy sokadikkal a férjen.

Vagy lehet úgy is, hogy fejet felemelve, büszkén tovább lépni, beadva a válópert, férjet kibaszni mint macskát szarni és lehetőséget adni egy jobb kapcsolatnak.

A választás a kezedben van, csak neked kell dönteni melyik úton haladsz tovább! A vén kujon meg menjen amerre lát, ott és ahol akar és tudjon random nőket döngetni, ott aztán nem kell hűséget bizonygatnia!

Én azonnali hatállyal, minden fellebbezés nélkül kibasznám!

Itt a bizalomnak lőttek. Ha nincs bizalom, akkor ott már halott ügy az egész!

2020. okt. 17. 20:47
 18/33 anonim ***** válasza:
88%
Értem. Szóval te most abban bízol hogy a nő nem rakja szét neki mert nős családapa. Hát nehogy azt hidd, ha nem ez, akkor majd egy másik. De erre alapozni az életet? Lehet ezt úgy is hogy szemét húnysz, de akkor ez a kérdés nem fogalmazódott volna meg. Jobb nem lesz az tuti...
2020. okt. 17. 21:17
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

Eléggé infantilis a férjed, az lejött.

Nem hiszem, hogy valaha is meg merné tenni, a nő meg világosan nem vevő rá.

De értem a csalódottságodat, hirtelen lett egy kamaszfiad is.

2020. okt. 18. 09:41
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg meg merné tenni, most sem rajta múlik a dolog. Ha nem ezzel a nővel, majd jön más.
2020. okt. 18. 13:12
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!