Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhinnétek a férjeteknek?
A férjemnek otthon volt a munkahelyi gépe, gondoltam, Facebookozom rajta. Nyitva volt a munkahelyi chat. Levelezget már egy féléve egy kolléganőjével. A nő otthon van home office-ban, ritkán bemegy, akkor személyesen is találkoznak. Most legutóbb írta neki a férjem, hogy miért nem megy hozzájuk csak úgy minden indok nélkül, miért nem ír neki sose. Szóval reklamált, miért nem látja gyakrabban a nőt. Rákérdeztem a férjemnél, erre azt mondta, ők csak viccelnek, haver csak, nem kell komolyan venni. Kértem hogy akkor mutassa meg a régebbi üzeneteket. Nagyon húzódozott és mondta, hogy oké, de semmit ne vegyek komolyan, minden vicc.
Hát.... Olyanok voltak benne. Kéreget a nőtől képeket, mondja hogy meglátogatja otthon, de akkor bikiniben várja. Orális szexre utaló tevékenység, virágnyelven azt írta, hogy kinyalná. Vagy a múltkor annyira jól nézett ki a csaj, hogy 15 évvel ezelőtt megdugta volna. Meg azt mondta neki, hogy lehet hogy őt választotta volna feleségnek mikor még lehetett volna.
Ezekre azt mondta a férjem, hogy vicc, nem kell komolyan venni, és látom fél év után sem történt semmi, még egy csók sem, nem csalna meg.
Ti ezt elhinnétek?
Ebből előbb utóbb megcsalás lesz a férjed részéről. És nem biztos, hogy a kolléga nővel lesz, hanem majd olyan, aki meg is akad neki.
Lehet így is élni, ezzel a tudattal, hogy a házasságodnak lőttek, már nem működik és soha nem is fog, ez által folyamatosan megcsalás és árulásban élni, osztozva egy harmadik vagy sokadikkal a férjen.
Vagy lehet úgy is, hogy fejet felemelve, büszkén tovább lépni, beadva a válópert, férjet kibaszni mint macskát szarni és lehetőséget adni egy jobb kapcsolatnak.
A választás a kezedben van, csak neked kell dönteni melyik úton haladsz tovább! A vén kujon meg menjen amerre lát, ott és ahol akar és tudjon random nőket döngetni, ott aztán nem kell hűséget bizonygatnia!
Én azonnali hatállyal, minden fellebbezés nélkül kibasznám!
Itt a bizalomnak lőttek. Ha nincs bizalom, akkor ott már halott ügy az egész!
Eléggé infantilis a férjed, az lejött.
Nem hiszem, hogy valaha is meg merné tenni, a nő meg világosan nem vevő rá.
De értem a csalódottságodat, hirtelen lett egy kamaszfiad is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!