Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan lett a házasságod, amilyennek elképzelted?
Nagyon kedvesek vagyok! Köszönöm:)
Most nyáron voltunk először kettesben három napot, jó volt nagyon (én találtam ki, pont azokból az okokból, amit írtatok). Minden évben voltunk, de a gyerekekkel együtt és olyankor igen körülöttük forog a világ...
Már több nagy beszélgetésünk is volt. Ilyenkor én általában elmondom, hogy mi a gond,(normálisan, nem kiabálok), de előtte hetekig örlödök), min kellene mind a kettőnknek változtatni, és elhatározzuk, hogy szakítunk magunkra időt. Ez még egyszer sem jött össze... volt olyan is, hogy össze vesztünk, mert nem mond semmit és én vártam volna reakciót tőle, de csak hallgat... Ezt már tudom, hogy így lesz, hallgat, emészt nincs vita.. csak én érzem úgy, hogy ugyan azokat a dolgokat kell elmondanom újra..és újra:(
Tudom, hogy szeret és szerintem benne fel sem merül, hogy valaha vége lehet a kapcsolatunknak.(én is remélem, de már többször jut eszembe,mint szeretném). Soha nem csalna meg és én sem őt, azt szeretném, hogy boldog legyen. Soha nem bántanám! De nem azt váltja ki belőlem, amit kellene. Nem felfelé húzzuk egymást (csak ritkán) úgy érzem magam, mint az "Apa csak egy van" című filmben a feleség.. mellette hárpia vagyok..és nem boldog... és sajnos igaz a mondás.."boldog anya-boldog család".
Nem érzem menthetetlennek a kapcsolatunkat, csak csalódott vagyok, hogy ide jutott...nem hagyom "küzdelem, munka nélkül veszni".
Örülök neki ha tenni akarsz érte! Amíg nem mérgező a kapcsolat, hanem a megszokás miatt ellaposodott, azt szerintem rendbe lehet még hozni. Találjatok ki új, közös dolgokat, amelyek mindkettőtöknek örömet okoz.
Persze én ne is szóljak, mert nálunk épp ezen kapcsolódási pontok hiánya vezetett a váláshoz.
Nem az, mert nem szerettük egymást.
Nagy munka lesz, hiszek benne, hogy sikerül! Hajrá!
Mekkorák a gyerekek? Tipikusan azt a fázist érzem, amikor a gyerekek már elég nagyok ahhoz, hogy simán másra lehessen őket hagyni, így anya és apa újra lehetnek igazi nő és férfi is, de az elmúlt évek miatt egy kicsit elsiklottak e felett a fontos feladatok mellett és most nem találnak vissza egymáshoz.
Keresitek az utat, de nincs meg.
Én ilyen "mérföldköveknél" mondom azt, hogy nem szégyen a párterápia. Terápiára nem akkor kell eljárni, amikor már menthetetlen egy kapcsolat, hanem akkor, ahol ti most vagytok. Jól jönne a külső segítség, aki megpróbál újra közös pályára állítani titeket. A bizonytalanság, az elakadás tökéletes alkalom erre.
Egyáltalán nem értem, hogy miért olyan ördögtől való itthon ez a jelenség. Receptre írnám minden egyes embernek, hogy ha hasonló belső elakadása van, igenis menjen el egy pszichológushoz, vagy coach-hoz, aki segít kimozdítani. Ugyanez vonatkozik a párkapcsolatokra is.
17:22
Köszönöm neked is a tanácsot! És egyet is értek minden mondatoddal!
A gyerekeink 16 és 6 évesek. Így alakult, hogy 10 év van közöttük. Mind a ketten fiúk és csodálatosak! A nagy tud vigyázni a kicsire, ha kell 1-2 napig, de a nagyszülőkhöz is tudnak menni, ha úgy alakul. (csak most a vírus miatt nem olyan jó ötlet, mert apósom 73 éves, akár milyen jól is tartja magát.)
Basszus...az durva, 2 hónap után?
Mégis mi tud ennyit változni ilyen rövid idő alatt, aminek nem voltak egyértelmű jelei?
A kérdésre válaszolva..
Sajnos nem. 6 év házasság után évek óta külön élünk.
Nem tudom megmondani hogy honnan volt igazán rossz, visszanézve meg most már azt se nagyon, hogy mi volt benne a jó. Elég szomorú, de ezek a tények.
Bántalmazás. Szóbeli és fizikai ...
Igen, voltak jelei, de annyira szerettem volna ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!