Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tennél, ha megtalálnád...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha megtalálnád azt az embert, akinek a személyisége, viselkedése és intellektualistása pont olyan, amilyennek a jövőben párodat elképzelted, ám a külseje egyáltalán nem vonz téged?

Figyelt kérdés
2020. máj. 22. 21:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Sírvafakadnék.
2020. máj. 22. 21:24
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát....én így jártam.

Kétszer is életemben.

Az első külföldre költözött ezért megszakadt.

A második..úgy érzem emberileg a másik felem.

És úgy szeretem ahogy senki mást.

Egyszerűen valami megváltozott bennem és nem azt a külsőséget láttam,nem tudom megmagyarázni..

Mindkettő igényes, ápolt.

2020. máj. 22. 21:30
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Megb.szna az ideg, akarom mondani, rendkívül frusztrált lennék, hogy szokás szerint már megint nem volt szerencsém, és ismét olyat sikerült találnom, akivel úgysem lesz az igazi...
2020. máj. 22. 21:31
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Elkönyvelném, hogy megint kibszott velem az élet.
2020. máj. 22. 21:34
 5/12 anonim ***** válasza:
83%

Semmit nem tennék, nem jönnék vele össze. Ha a külseje nem vonzó számomra, akkor nem ér semmit az egész, ugyanis előbb utóbb megundorodnék tőle. Fizikai vonzalom nélkül nem létezik kapcsolat. Legalábbis nekem biztosan nem.

És nem csak egyetlen olyan ember létezik, aki pont passzol hozzám személyiségileg, szóval semmi gáz, majd a következőnél már klappolni fog minden valószínűleg.

2020. máj. 22. 22:04
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Nem lenne a jovobeli parom.
2020. máj. 22. 22:06
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Tehát beleszeretnék? Akkor valószínű a külseje háttérbe szorulna. Viszont ahhoz, hogy beleszeressek, kell valami plusz, egy szikra, hogy legyen egy plusz kisugárzása, ami független a külsejétől.
2020. máj. 22. 23:03
 8/12 anonim ***** válasza:
70%
Nálam egyrészt a SZÁMOMRA vonzó külső is szerves része a csomagnak, másrészt a belső tulajdonságokkal kapcsolatos elvárásaim nem olyan hú, de egyediek, mivel bizonyos iskolázottságú + érdeklődési körrel bíró emberek között komplett csoportok felelnek meg nekik. Kérdésedre a válasz: én keresnék tovább. Ja, fontos: nálam a párkapcsolat nem létszükséglet, hanem életminőségjavító bónusz. Ha nincs, nem baj, de ha van, az legyen olyan, amiért tényleg megériföladni a szabad, független életet.
2020. máj. 22. 23:12
 9/12 anonim ***** válasza:
85%

Ha ápolt, akkor simán összejönnék Vele.

A belső érdekelt mindig is.

2020. máj. 22. 23:57
 10/12 anonim ***** válasza:
Már megszoktam, hogy az élet ilyen, nem csodálkoznék már semmin sem. Nem lehet főnyereményt nyerni semmiben sem.
2020. máj. 23. 06:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!