Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem beszél meg velem semmit? Miért néz semmibe?
Ezt csak a férjed tudhatja. Lehet félt a reakciódtól, lehet úgy gondolta, hogy nem érdekel, lehet, hogy telibetojja te mit érzel, mi ezt nem fogjuk tudni megmondani. Érdemes lenne vele megbeszélned, főleg, ha ez általános az utóbbi időben.
A családja védelmében viszont annyit mondanék, hogy én ha egy házaspár egyik tagjával valamit megbeszélek/tervezek, akkor automatikusan feltételezem, hogy a másik is tud róla és egyetért. Szóval nem fogok még külön odamenni a házastársához, hogy akkor vele ugyanazokat a dolgokat megbeszéljem, hiszen nekem alap, hogy ők ezt külön kitárgyalták már. Szóval nem feltétlenül megkerültek téged. Bár persze nem ismerem a konkrét szituációt, de általánosságban akár még ez is igaz lehet.
Mert szerintem már nem szeret téged.
Tudod ha szeretsz valakit nem bírod ki hogy ne újságolj el neki valamit, és azzal nyílván másképpen viselkedünk. Szóval kiszeretett belőled.
Sajnálom, de ennek így semmi értelme már.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!