Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas, családos ember (férfi) kimozdulhat a barátokkal?
Sziasztok!
Ez a kérdés, érzem kicsit vitaindító lesz. Lesz aki mellette és lesz, aki ellene fog szitkozódni, és lesz, aki meglátja a komoly kérdést a felszínes olvasás mögött...hát hajrá...
Fiatal, kétgyermekes pár vagyunk, a kisebbik most 8 hós, a nagyobbik 5 éves. Férjem új munkahelyén baráti kapcsolatba került egy korabeli sráccal, és néha szeretnének elmenni sétálni, beszélgetni, illetve sportolni valamit. Megbeszéltük ,hogy mivel én otthon vagyok folyamatosan a gyerekekkel, és maximum a családdal megyek valahova együtt, ezért neki heti 1 alkalom "engedélyezett".
A múltkor elhívta a srác úszni, holott a héten már voltak egyszer sétálni és beszélgetni. Eléggé kiakadtam rajta, mert a múltkor is egy órát mondott, és 2 órán át volt oda, valamint nem szólt közben hogy tovább lesz.
Ráadásul mi lesz ha Ő lefogy a sportolástól, és keres helyettem valaki mást?
Hívtak engem is beszélgetni, és sportolni is, de ez nekik pasis program, hogy menjek velük?
Plusz ha anyámékra hagyom a gyereket, akkor azon kattogok egész végig mi van velük.
Nekem nincsenek barátnőim, nincs kivel kimozdulnom, egyedül meg nem megyek sehová.
Ki mit gondol?
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!