Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok csinálni, ha nem akarok megházasodni de a barátnőm igen? Hagyjam el emiatt?
8-as, igen. Épp így gondolkodom én is.
9-es: Igen, mondtam, bár nem tettem hozzá hogy soha, valamivel finomabban fejeztem ki magam.
Érdekes, hogy mindenki a férfit támadja, mert nem akarja elvenni a szerelmét!
Az fel sem merül bennük, hogy a nő mennyire szeretheti a pasit, ha csak azért lehet elhagyná, mert az nem veszi el!
Ergo egy papíron múlik neki, hogy szereti e a férfit?
Szerintem igazad van.
Én sem fogok senkit elvenni, ugyan ezen okok miatt. Nem hiszek a boldogító igenben amire kimegy 2 millió majd 2 év múlva ugyan ez kimegy a válásra.
Szerintem úgyis nyaggatni fog a későbbiekben ezzel, mivel a sima boldogság nem elég. Nem azt mondom, hogy hagyd el de jó lesz ha felkészülsz pár esetre. 1, ő hagy el. 2, elkezd ezzel hosszú távon zaklatni vagy 3 belenyugszik. Viszont a 3. lehetőség sem igazi nyereség mert akkor meg mint tüske ott marad, és ezt 15 év múlva is felhozzák hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!