Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hatalmas fekete pont,ha soha életemben nem akarok megházasodni?
27 éves férfi vagyok és volt már több kapcsolatom is és a környezetemben történt több eljegyzés is.
Tudom,hogy sok párnál az a normális,hogy egy idő után összeköltöznek és megházasodnak.
Én azonban nem szeretnék házasságot,engem egyáltalán nem vonzz ez a dolog.
Környezetemben amúgy is elvált a házaspárok 80%-a.
Ezt a pénzt inkább lakásra gyűjtöm vagy másra amire szükség lesz.
Ez szakító ok egy kapcsolatban ha kiderül hogy nem akarok házasodni?
Kinek mi. Nekem, mivel én szeretnék házasságot, szakító ok lenne. Van több ismerősöm, akiknek az a szakító ok, ha a másik szeretne házasodni.
Olyat kell keresni, aki hasonlóan vélekedik.
#3 Éééééés még mindig nem sikerült felfogni, miről szól a feminizmus.
Kérdező: attól függ, akar-e a nő házasodni. Semmi mástól.
1. A házasság nem azt jelenti, hogy elbaszol több millió forintot az esküvőre, lakodalomra. Lehet ezt egyszerűbben is csinálni. Nyilván olyan nőt kell hozzá találni, akinek nem a veretés és a fényűzés a legelső, hanem takarékosabb maga is.
2. A CSOK-ot, babavárót és még ezer másik kisebb-nagyobb támogatást csak akkor lehet igényelni, ha házasok vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!