Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem megcsalt, és nem tudom megbocsátani. Mi lesz a gyermekünkkel?
Akartunk volna másik gyereket is, de ezek után rá se bírok nézni.
Az fáj a legjobban, hogy szerintem nem voltam rossz férj és mindent megadtam neki. 1,5 éves lányunk van.
10.
Ezért most megkapom a lepontozást meg lesz aki gyűlölködőnek fog tartani - de fordított nemi felállásban is ezt mondanád? Ha a férfi lépett félre a kisgyerekes felesége mellől (ez is morálisan vállalhatatlan tett) - de olyankor valahogy nem ilyen érdeklődő-barátságos a fejtegetés, hanem nagyjából azonnal ki van mondva, hogy "nem bírt a vérével, és az ő hibája, és kész!" - ezt teljesen elfogadnám, de ezt így, hogy az egyik esetben "nem bírt a vérével" másik esetben "nem csak az ő hibája" kicsit nem azonos ítélet azonos tettért.
*A mindent megadtam neki, az mit takar?
heti 10 percet, mikor a zsarolós exszeretőtől, még az adott nő-aki itt pocskondiázva van előtti, el tudott szakadni, és még a neje is volt a képbe. Szóval ezt még harmincasként sem lehet bírni.
És még ő van vérig sértődve.Ma hagyjuk a mesét elvtársak.
14.
Ez micsoda? Hogyan jött ide ez a zagyvaság?
16.
Lehet, de eléggé értelmezhetetlen ez az ámokfutás, az előzmények ismerete nélkül.
17 Ennyi ismeret bőven elég, akkor ha valaki egy hazudós kérdezőnek meg akar válaszolni.
Van akik félszavakból is megértik egymást ha mondani akarnak valamit.
A kövi előadásra meg a fejemet rá teszem, mert tudom mi lesz a kérdezőnknek:D
Az 1.-nek abszolut igaza van.
Kerdezo: megalazott baxd ki egy ilyen hulladek nem erdemel mast. Ezt soha nem lehet normalizalni, egesh eletben tuske marad es ha egyutt maradtok meg a gyereketek eletet is tonkreteszitek. Egy kapcsolat egyik pillere a szexualitas ha ez serul osszedol a csalad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!