Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A feleségem megcsalt, és nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem megcsalt, és nem tudom megbocsátani. Mi lesz a gyermekünkkel?

Figyelt kérdés

Akartunk volna másik gyereket is, de ezek után rá se bírok nézni.

Az fáj a legjobban, hogy szerintem nem voltam rossz férj és mindent megadtam neki. 1,5 éves lányunk van.

2020. aug. 18. 15:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
50%

10.

Ezért most megkapom a lepontozást meg lesz aki gyűlölködőnek fog tartani - de fordított nemi felállásban is ezt mondanád? Ha a férfi lépett félre a kisgyerekes felesége mellől (ez is morálisan vállalhatatlan tett) - de olyankor valahogy nem ilyen érdeklődő-barátságos a fejtegetés, hanem nagyjából azonnal ki van mondva, hogy "nem bírt a vérével, és az ő hibája, és kész!" - ezt teljesen elfogadnám, de ezt így, hogy az egyik esetben "nem bírt a vérével" másik esetben "nem csak az ő hibája" kicsit nem azonos ítélet azonos tettért.

2020. aug. 18. 16:54
 12/22 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem rossz a memóriád:D Hát hiába, közel majd negyed évszázad elteltével már semmi sem a régi:D
2020. aug. 18. 16:56
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen, 4 éves gyerekkel maradtam egyedül, mert az apukája megcsalt. Természetesen mondhatnám, hogy én mindenben tökéletes voltam, ő meg szemét módon ezt nem értékelte, de ez hazugság. Valami hiányzott neki, amit nem tudtam megadni. És ahelyett, hogy évekig csak a gyűlölködésben élek, összekaptam magam, lett új párom, akivel már sok éve boldogok vagyunk. És sokat tanultam a régi kapcsolatomból, ami most hasznomra vált.
2020. aug. 18. 17:01
 14/22 anonim ***** válasza:
24%

*A mindent megadtam neki, az mit takar?

heti 10 percet, mikor a zsarolós exszeretőtől, még az adott nő-aki itt pocskondiázva van előtti, el tudott szakadni, és még a neje is volt a képbe. Szóval ezt még harmincasként sem lehet bírni.

És még ő van vérig sértődve.Ma hagyjuk a mesét elvtársak.

2020. aug. 18. 17:48
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

14.

Ez micsoda? Hogyan jött ide ez a zagyvaság?

2020. aug. 18. 17:50
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
15 Ne mond zagyvaságnak azt ami egykor valóság volt.
2020. aug. 18. 17:56
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

16.

Lehet, de eléggé értelmezhetetlen ez az ámokfutás, az előzmények ismerete nélkül.

2020. aug. 18. 17:59
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

17 Ennyi ismeret bőven elég, akkor ha valaki egy hazudós kérdezőnek meg akar válaszolni.

Van akik félszavakból is megértik egymást ha mondani akarnak valamit.

A kövi előadásra meg a fejemet rá teszem, mert tudom mi lesz a kérdezőnknek:D

2020. aug. 18. 18:07
 19/22 anonim ***** válasza:
46%

Az 1.-nek abszolut igaza van.

Kerdezo: megalazott baxd ki egy ilyen hulladek nem erdemel mast. Ezt soha nem lehet normalizalni, egesh eletben tuske marad es ha egyutt maradtok meg a gyereketek eletet is tonkreteszitek. Egy kapcsolat egyik pillere a szexualitas ha ez serul osszedol a csalad.

2020. aug. 18. 19:32
 20/22 anonim ***** válasza:
A megcsalás nem igazán megbocsájtható.Gondold át tudna-olyan lenni a kapcsolatotok mint régen vagy új alapokra helyezve még helyrehozható. Hogy a bizalom helyreállítható-e nincs benne tapasztalatom,sajnos olyan típus vagyok aki nem tud megbocsájtani.
2020. aug. 18. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!