Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem megcsalt, és nem tudom megbocsátani. Mi lesz a gyermekünkkel?
Akartunk volna másik gyereket is, de ezek után rá se bírok nézni.
Az fáj a legjobban, hogy szerintem nem voltam rossz férj és mindent megadtam neki. 1,5 éves lányunk van.
Majd felnő, mint a másik több millió ilyen gyerek Magyarországon.
Olvass gyermek pszichológiai könyveket a témában, egyszülős nevelés, válás. Sok jó könyv van, amik segítenek jól csinálni a dolgot, hogy ne tegyétek tönkre a gyereket.
Maradj minimum semleges, inkább viszonylag baráti viszonyban hosszú távon az anyával, úgy könnyebb mindenkinek, és a gyerek se sérül.
Kb ennyi.
Marad veled a gyerek, az asszonyt meg vágd ki az anyjába! Ne legyél már ekkora csicska!
Ja, várj...kié a lakás?
Direkt nem írtam hosszas leírást, de úgy látom kellett volna.
Enyém a ház, nem akarom őket utcára dobni, nem is jutott eszembe. Viszont válni fogunk, mivel állandó jellegű a veszekedés ami megy.
Inkább azt fájlaltam, hogy nagy eséllyel az anyja hülyesége miatt fogom elveszteni a gyerekem.
5.-re.
Akkor együtt akarsz vele élni továbbra is???
Meg a fő kérdés, egyedül tudnád nevelni és eltartani a gyerekeket? Ha igen, vágd ki a szukát!
8.
Na, itt is az első "A te hibád"-at előadó ember. Érdekesség, ha ő csalta volna meg a feleségét (ami alapvetően undorító, szóval nem emellett kívánok kiállni) akkor IS a kérdező a hibás, és ha őt megcsalják, akkor is. Nagyon tisztességes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!