Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ilyen esetben?
A férjem 3 éve nem hajlandó velem szeretkezni , mert mióta gyerekeink született nem tekint nőnek. Nem volt benn a szülésnél, nem híztam el, 165 cm és 58 kiló vagyok, nem változtam. Mégsem hajlandó. Minden este egyedül fekszem le és alszom el. Én már nem bírom, beleőrülök a szeretet és szex hiányába. A gyerekeim viszont imádják, belepusztulnának ha nem minden este apa altatná őket. Nem hajlandó megbeszélni a dolgokat, nem hajlandó még egy csókot vagy ölelést sem adni
Ilyen helyzetben mi a megoldás?
Nincs megnyugtató megoldás.
Ezért válnak el, tartanak szeretőt, kötik fel magukat az emberek.
Ne is bírd! Az apjuk, ha akar ugyanúgy akár napi szinten velük lehet, csak elváltan. Ez már az ő meg a te hozzáállásod kérdése.
Szervezés és hozzáállás. A lányaid így sokkal kevesebbet szenvednek, mint úgy, higy látják, higy az anyjuk szenved. Mert, látják, érzik, ezt tudjad...
Esetleg nincs neki valamilyen eü.-problémája, amit nem mond el, csak így hárít? Vagy munkahelyi probléma?
Fura így elsőre: lehet, hogy oké, hogy szeereti a gyerekeket, és valószínűleg téged is, de ő nem szeretne több gyereket, így ezért fél a szextől.
Bármi oka lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!