Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bántátok meg a házasságotokat?
*Azok, akik még házasok
még:D ugye ez a hét vicce akarna lenni?:D
Nőként teljesen megértelek.
Én ezért nem szeretnék gyereket,férjet is csak olyat akivel azonosak a céljaink/vágyaink.
Én se bántam meg, nem vártam változást a házasságtól és olyan emberrel vagyok, akivel csak kis jelentéktelen dolgokban kell kompromisszumot kötnünk. Ahol ekkora ellentétek vannak, mint nálatok, azt nyilván mindenki megbánja, ezért kell előre gondolkodni - én nem akarok gyereket és együtt sem lettem volna olyan emberrel, aki igen. Minden fontos kérdésben teljesen ugyanazokra a dolgokra vágyunk és a személyiségünk is jól passzol.
10 éve együtt, 6 éve házasok.
Életem legjobb döntése volt, nem bántam meg. Hàzasoi vagyunk és azok is maradunk, boldogok vagyunk együtt.
Gyerek viszont soha nem kell, nem akarunk, csak elrontaná az életünket. 10 éve vagyunk együtt, 8,5 éve házasok.
Ha már szaporodtál, nincs választásod, neveljétek is fel. Nem értem az ilyen embereket. Nem kötelező gyereket csinálni, élhettetek volna boldogan szaporulat nélkül. Késő bánat. Ezt vállaltad, ne utólag panaszkodj hogy szar. Gondolkodhattál volna előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!