Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vált már el valaki csak azért, mert a házasságában megváltoztak az érzelmek?
6-os!
Nincsenek ilyen jellegű terveim. Van egy szuper munkám, barátaim, családom. Nem gondolom, hogy egyedül ne tudnék élni. Aztán úgyis alakul az élet. Később jöhet másik pasi, és a többi.
8-as!
Szer is más ha vannak gyerekek. Én is vágyom egy gyerekre. Vagy többre. Én már mindenféle orvost végigjártam. Végig arattak, összeszúrkáltak.... Stb
Egészséges vagyok. De ittam mindenféle vitamint, undorító teákat. Kipróbáltam tornát.
A férjem nem hajlandó semmilyen vizsgálatra elmenni, mert ő egy férfi. Őt ne vizsgálgassa senki.
Bezzeg a fejemhez vágta, hogy ő gyereket akart mindig is. Én meg nem adtam meg neki.
Én többek közt emiatt fogok elválni. De annak azért komoly oka volt, hogy megváltozzanak az érzelmek, nem csupán az idő és a megszokás.
Utána beleszerettem másba, emiatt is, de az elhidegülés miatt is képtelen vagyok vele lefeküdni többé. Ha én mást szeretek, akkor már nem fekszem le a férjemmel soha többé.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!