Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem azt mondta, hogy éljünk vele, én és a gyerekek, de már nincs közöttünk semmi. Akkor miért legyünk mégis itt?
Akkor én is lelkiismeret furdalas nélkül kereshetek magamnak valakit? De egy ágyban alszunk, szex is van kétnaponta. De nem kapom meg tőle azt a szeretetet amire szükségem van. Pedig én nagyon szeretem őt, de nem tudom meddig bírom még. Annyira boldogtalan vagyok.
Azt mondta, neki nem kellek, és más nő sem. Elküldeni nem akar, szeretné ha itt élnénk vele, de így mi értelme van?
Sokszor úgy érzem, hogy senkit sem képes szeretni csak saját magát.
Kértem, hogy döntse el mit akar. Nem is írt vissza.
Viszont felhívott a munkahelyérol. Minden nap hív.
Ezt nem tudom mire vélni, olyan mintha akarna is meg nem is. Mit gondoltok?
Milyen szeretetről beszélsz???
Dugtok, ott lakol, hívogat, vagy kölyök. Ez a HÁZASSÁG. Ennyi.
Fel kéne nőnöd! Nem vagy tinilány, hogy szerelem legyen.
#1, őszintén sajnállak, ha ezt komolyan gondolod.
Kérdező, próbáljátok együtt megmenteni a dolgot, ha igazán akarjátok, menni fog. 😊
Nem tudom, hogy megcsalt-e. Van egy munkatarsnoje, neki ír itthonról. Tegnap is azt írta neki, hogy ha dumálni akarsz bármikor felhivhatsz. A csaj most szakított a barátjával. Persze a lány nem hívta őt fel.
Elmesél itthon mindent a lánnyal kapcsolatban. Azt még hozzá tette, hogy csak barátok.
Nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!