Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan tudnék a házasságomon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék a házasságomon javítani?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok, tavaly mentem hozzá 40 éves férjemhez, soha nem voltam belé szerelmes de ő az, ezt biztosan tudom... De viszont nem érzem magam nőnek mellette... A szexuális életünk egyenlő a nullával engem nem tud kielégíteni pedig mindent megpróbáltunk, és én még fiatalnak érzem magam ahhoz hogy eltemessem magam. Szerintetek mit tegyek ebben a helyzetben? Már a váláson is elgondolkodtam...

2020. júl. 2. 12:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Azt kaptad amit " beletettél" a kapcsolatba. Szex nem működött, nem voltál szerelmes, önálló egzisztenciád semmi gondolom, akkor még is mit vártál milyen lesz majd?
2020. júl. 3. 13:10
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek

Mindkettőnknek önálló egzisztenciánk van, én szerettem őt de már 2x úgy megbántott hogy nem felejtem el, megalázott a családom előtt, és komolyan a válást fontolgatom

Meg lenne egy másik fiú akinek komolyan bejönnék és a srác velem egyidős...

2020. júl. 3. 16:46
 13/14 anonim ***** válasza:

Undorító vagy. A válásodról való döntésben az is közrejátszik, hogy van akinek bejössz?

Vállj el még most, amíg a férjednek van lehetősége (korából fakadóan) új társat találnia.

2020. júl. 3. 21:06
 14/14 anonim ***** válasza:

Szemét dolog, hogy megbántott, de eleve se szeretted. Gondolom előtte is volt szex, szóval nem értem a házasságot.

És mit akarsz ezen megjavítani?

Hazugság ez egész.

2020. júl. 5. 00:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!